Mergi la conţinutul principal

Încă nu se ştiu numele noilor viceprimari şi vicepreşedinţi CJ

Deşi, teoretic, în câteva zile ar trebui să funcţioneze în deplinătatea lor atât Consiliul Local Municipal cât şi Consiliul Judeţean, încă nu se ştiu numele celor care vor ocupa funcţiile de viceprimari, respectiv vicepreşedinţi CJ. Aşa cum ne-a explicat primarul Aurel Simionescu, în cel mai scurt timp va avea loc o întâlnire între PSD, PNL şi PC pentru a pica de acord asupra celor care vor ocupa funcţiile de adjuncţi în următorii 4 ani, însă se întârzie din cauza unei proceduri pe care ne-a explicat-o: "Toate partidele care au intrat în CLM sau CJ, de fapt mandatarii lor oficiali, care sunt la Bucureşti, partidele mamă adică, trebuie să depună rapoartele de cheltuieli pe perioada campaniei, care trebuie apoi publicate în Monitorul Oficial. Fără această procedură, nu putem constitui consiliile pentru că, de fapt, consilierii nu pot fi validaţi fără acel raport din Monitorul Oficial. Aşa că acum stăm şi aşteptăm ca fiecare partid să îşi rezolve această problemă. Deci, nu am ce nume să vehiculez acum, pentru că nu am discutat încă nimic". Simionescu a mai adăugat că, cel mai probabil spre sfârşitul săptămânii, vor reuşi să se întrunească şi cele două consilii.
Surse demne de încredere ne-au precizat, însă, că sunt şanse foarte mari ca măcar unul dintre viceprimari să-şi păstreze funcţia, şi anume social-democrata Doiniţa Ciocan.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro