Mergi la conţinutul principal

În sfârşit, lui Stancu i s-a ridicat. Interdicţia

Nu, serios acuma, parcă prea tare îşi bat joc judecătorii de Bunea Stancu. Adică, uitaţi-vă şi voi cam la ce cazne îl supun pe fostul baronete de Brăila, cum îl lasă să fiarbă în suc propriu, interzicându-i o sumedenie de chestii. Practic, Bunea Stancu nu are voie decât să respire, şi asta nu oriunde, ci doar în Brăila. Dacă o să îl pună aghiuţă să treacă dincolo de graniţele Brăilei, are toate şansele să ajungă în arestul poliţiei pentru încălcarea măsurilor dispuse de instanţă.
Iată, însă, că astăzi (joi, 22 ianuarie 2014), Bunea Stancu a primit o veste bună. El va avea voie să părăsească Brăila, dar nu oricum şi oricând, ci doar pentru a se prezenta la procesul „Mită în PSD", de la Bucureşti. Cum ar veni, Bunea Stancu a primit astăzi o veste bună şi una rea. Veste bună este că poate să plece până la Bucureşti, însă 24 de ore mai târziu el trebuie să revină în Brăila. Tot este un pas înainte, căci mă gândesc că în ziua procesului de la Bucureşti şedinţa de judecată nu va dura mai mult de 5-6 ore. Asta înseamnă că pe la ora 13.00, Bunea Stancu va fi liber să meargă şi el la un shopping în Bucureşti, să se ducă la doctori (căci am înţeles că a acuzat oareşce dureri), poate chiar să meargă şi până în comuna Jilava, care este la doi paşi de Bucureşti, ca să se intereseze cu privire la programul de vizită.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro