Mergi la conţinutul principal

În prag de An Nou, poliţiştii au confiscat 750 kg de materiale pirotehnice de la 11 brăileni

* în urma activităților specifice desfășurate, polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat 11 brăileni, cu vârstele cuprinse între 25 și 62 de ani care dețineau pentru comercializare cantitatea de 750 kg de materiale pirotehnice

 

 

 

În prag de Anul Nou, petardele sunt pregătite să bubuie, numai că oamenii legii stau la pândă. În ziua de 31 decembrie, poliţiştii au confiscat 750 kg de materiale pirotehnice.

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sprijiniți de celelalte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în urma activităților specifice desfășurate, au depistat 11 brăileni, cu vârstele cuprinse între 25 și 62 de ani, care dețineau spre comercializare cantitatea de 750 kg de materiale pirotehnice, încadrate la categoriile de articole pirotehnice din clasele  F2 și F3.

În cauză au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, iar întreaga cantitate de materiale pirotehnice, în valoare de aproximativ 50.000 de lei, a fost ridicată și indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

În vederea prevenirii producerii unor evenimente negative, care pun în pericol sănătatea și integritatea corporală a cetățenilor, poliția recomandă implicarea activă a brăilenilor și sesizarea organelor de poliție a faptelor ce pot constitui ilegalități la regimul articolelor pirotehnice!

                     

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro