Mergi la conţinutul principal

În decembrie avem Festivalul de Teatru pentru copii și adolescenți ”Bujor Macrin”!

• evenimentul va avea loc în perioada 12-14 decembrie, fiind organizat de Teatrul „Maria Filotti” • festivalul este dedicat elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal din județul Brăila și își propune să valorifice potențialul creativ al acestora

 

Luna decembrie vine cu un super eveniment pentru copii și adolescenți! În perioada 12-14 decembrie, Teatrul ”Maria Filotti” Brăila, în parteneriat cu Primăria Municipiului Brăila și Inspectoratul Școlar Județean Brăila, organizează o nouă ediție a Festivalului de Teatru pentru copii și adolescenți ”Bujor Macrin” dedicat elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal din județul Brăila. Festivalul își propune să stimuleze participarea elevilor la activități extrașcolare care să-i pună în valoare, să le ofere satisfacția muncii individuale sau colective și mai ales să valorifice potențialul creativ de care aceștia dispun.

Festivalul se desfașoară în regim de concurs și cuprinde două secțiuni: secțiunea individual și secțiunea trupe de teatru, formate exclusiv din elevi ai școlilor gimnaziale (clasele I-VIII) și licee (clasele IX - XII) din municipiul și județul Brăila care nu au ca obiect de studiu arta actorului. Potrivit regulamentului de concurs, nu este obligatoriu ca toți membrii unei trupe de teatru să aparțină unei anumite instituții. De asemenea, o instituție de învățământ poate fi reprezentată de către una sau mai multe trupe de teatru, cât și de unul sau mai mulți participanți la individual. Fiecare trupă poate prezenta un singur spectacol și textele trebuie să fie în limba română.

Ordinea intrării în concurs va fi anunțată în data de 10 decembrie, cu 2 zile înainte de prima zi de concurs, după centralizarea înscrierilor. Detalii despre Festivalului de Teatru pentru copii si adolescenti ”Bujor Macrin” veți găsi pe pagina de Facebook a Teatrului ”Maria Filotti”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro