Mergi la conţinutul principal

Împreună pentru Bogdi! Până pe 31 august mai puteţi face donaţii pe Facebook

• au mai rămas câteva zile în care îl mai puteţi ajuta pe băieţelul de 3 anişori prin intermediul donaţiilor pe pagina de Facebook “Bogdi învinge tumora 2” • până acum, în cadrul acestei campanii online s-au strâns peste 15.600 de euro • luna viitoare Bogdi va fi supus unei intevenţii chirurgicale pentru extirparea tumorii • costurile intervenţiei sunt uriaşe, însă cei care vor să îi fie alături au la dispoziţie mai multe variante, cea mai simplă fiind o donaţie de 2 euro la numărul 8832 cu textul “BOGDAN”

 

Au mai rămas doar patru zile în care puteţi să îi oferiţi o şansă la viaţa lui Bogdi donând direct pe pagina de Facebook “Bogdi învinge tumora 2”, 31 august fiind termenul la care expiră cele trei luni de campanie de donare prin intermediul reţelei de socializare. Până acum, la cea de-a doua campanie derulată pe Facebook s-au strâns 15.655 euro, sumă care s-a adunat cu ajutorul a 809 oameni care au înţeles suferinţa lui Bogdi şi au dorit să îi fie alături. Aşa cum reiese din titlu, “Bogdi învinge tumora 2” este cea de-a doua campanie de strângere de fonduri pe Facebook. Prima a început în luna mai şi într-o perioadă scurtă de timp a adunat aproape 47.000 euro.

Campania din mediul online se va încheia pe 31 august, însă lupta lui Bogdi continuă. Iar pentru a ieşi învingător are nevoie de noi! De aceea, vă îndemnăm ca în cele câteva zile care au mai rămas să dăruiţi o fărâmă din cer pentru Bogdi şi să îl ajutaţi să învingă tumora.

 

Urmează marele hop: operaţia de extirpare a tumorii

“Fetelor, sunt dărâmată, a căzut cerul pe mine! Băieţelul cel mare de 3 ani mi-a fost diagnosticat cu tumoare la ficat!”. Cu acest mesaj a început totul. Aşa suna mesajul unei mame care, până la vârsta de 3 ani şi o lună, şi-a crezut primul născut perfect sănătos. Totul a pornit pe fondul unei febre ridicate, iar la primele analize a reieşit o infecţie urinară. Totuşi, de la consultul pediatric, au fost trimişi la un ecograf abdominal, unde avea să primească teribila veste. Diagnosticul de „hepatoblastom în gradul 4 cu metastaze la plamâni” a fost pus la Galaţi şi confirmat la Cluj, cu recomandarea tratamentului chimioterapeutic şi transplant de ficat. Deoarece la Cluj nu se poate face operaţia, părinţii au optat să se deplaseze într-un centru medical în care să se poată face tratamentul şi operaţia deopotrivă. Recomandările cu şansele cele mai mari de tratament au fost din Turcia, iar cazul a fost acceptat de echipa de la American Hospital. Biopsia şi investigaţiile făcute în Istanbul nu numai că au reconfirmat diagnosticul, dar au relevat şi că tumora malignă este de formă agresivă, fapt pentru care s-a decis începerea chimioterapiei imediat. Se încearcă, totuşi, salvarea ficatului printr-un protocol personalizat micuţului pacient.

Aceasta este pe scurt povestea lui Bogdi! Povestea unui băieţel care a trecut până acum prin şapte şedinţe de chimioterapie şi urmează a opta. Iar apoi hopul cel mare: operaţia de extirpare a tumorii. Deoarece costurile unei astfel de intervenţii sunt mari, mult peste puterile şi resursele părinţilor - vorbim de o sumă în jurul a 100.000 de euro, aceştia au mare nevoie ajutorul nostru ca să-şi salveze copilul. Asociţia “Salvează o inimă” a răspuns prompt la strigătul de ajutor al familiei Popa şi au demarat o campanie de strângere de fonduri pe platforma sa, donaţii putând fi făcute în următoarele conturi:

 

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001, deschise la Banca Transilvania

Precizaţi numele numele copilului (Bogdan Popa) atunci când faceţi donaţia.

 

De asemenea, mai sunt CONTURILE LEI, deschise pe numele Popa Sorina-Mihaela:

RO02INGB0000999907943914 (ING Bank)

RO92BRDE090SV53155850900 (BRD)

 

şi un  CONT EURO, deschis pe numele Popa Cristian:

RO43BRDE090SV33301900900 (BRD)

 

În plus, pagina de licitaţii de pe Facebook “Bogdi învinge tumora” este în continuare activă pentru cei care vor să doneze cumpărând diversele obiecte oferite spre vânzare

Vă aşteptăm donaţiile şi la sediul cotidiaunul “Obiectiv”, strada Mihai Eminescu nr. 56, de luni până vineri, între orele 10.00-17.00. 

 

Cel mai simplu mod de a-l ajuta pe Bogdi - SMS de 2 euro cu textul “BOGDAN” la 8832

Dacă nu aţi apucat să donaţi prin intermediul campaniei derulate pe Facebook sau nu aveti timp să ajungeţi la bancă, exisă o metodă simplă, rapidă şi eficientă de a-l ajuta pe Bogdi: un SMS de 2 euro la 8832. Haideţi să “rupem” 2 euro, adică mai puţin de 10 lei, pentru acest băieţel minunat! Haideţi să renunţăm pentru o zi la un suc, o îngheţată sau o prăjitură şi să ajutăm un copil aflat în suferinţă! Trimite textul “BOGDAN” la 8832 şi oferă-i o şansă la viaţă! Campania este deschisă până pe 15 septembrie şi este sprijinită de Orange, Telekom, Vodafone şi RCS-RDS. Nu se percepe TVA pentru donaţiile de pe abonament.

Lupta continuă! Ajută-l pe Bogdi!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro