Mergi la conţinutul principal

«Zilele Brăilei» vor fi întrerupte sâmbătă, în zi de doliu naţional

Anul acesta, Zilele Municipiului Brăila sunt întrerupte pentru o zi, pe 13 august, zi de doliu naţional, toate manifestările programate fiind replanificate.
Potrivit unui comunicat transmis de Statul Major al Forţelor Navale, în memoria Majestăţii Sale Regina Ana a României, toate structurile din Forţele Navale vor arbora drapelul României în bernă sâmbătă, 13 august, aceasta fiind declarată zi de doliu naţional.
De asemenea, unele activităţi premergătoare Zilei Marinei Române au fost replanificate la Brăila. Printre acestea se numără şi expoziţia de nave militare fluviale, tehnică şi armament, ateliere interactive, organizate pe Faleza Dunării de Comandamentul Flotei, care vor avea loc duminică, 14 august, între orele 09.00 şi 13.00.
Primarul urbei, Marian Dragomir, a precizat că Primăria Municipiului Brăila respectă ziua de doliu naţional şi transmite condoleanţe familiei Casei Regale.
"În data de 13 august nu se va organiza pe teritoriul municipiului nostru nicio manifestare. Toate evenimentele programate în ziua respectivă au fost mutate în data de 12 august şi 14 august, chiar dacă acest lucru a generat nişte costuri", a declarat primarul Marian Dragomir, cu precizarea că niciun reprezentant al Primăriei Brăila nu va participa în data de 13 august la funeraliile Reginei Ana.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro