Mergi la conţinutul principal

«Sucuri» de peste 1.700 lei de la Colegiul «Murgoci». Respect, Murgoci!

Ieri au ajuns la redacţie primele donaţii colectate în cadrul campaniei "#hailasuc" derulate săptămâna aceasta în şcolile şi liceele din Brăila. Este vorba despre suma strânsă de elevii şi profesorii Colegiului Naţional "Gheorghe M. Murgoci", care şi-au arătat solidaritatea faţă de Cristian Filip, colegul lor de la "Perpessicius", ajuns pe patul de spital încă din prima zi de liceu. Acţiunea "#hai la suc!" s-a mutat, luni, de la Troiţă în şcoli, la iniţiativa Consiliului Judeţean al Elevilor. În cadrul ei, atât elevii, cât şi cadrele didactice, s-au mobilizat cu sutele pentru a-l ajuta pe Cristi să se facă bine.
Ieri, aşa cum vă informam mai sus, Corina Dobre - reprezentanta Colegiului "Murgoci" - a călcat pragul redacţiei "Obiectiv - Vocea Brăilei" pentru a aduce donaţiile făcute de elevii şi profesorii acestui liceu de elită. Echipa de la "Murgoci" a "consumat" sucuri în valoare de 1.753 lei. Vă mulţumim!
Astăzi este deadline-ul impus de adolescenţi pentru acţiunea "#hai la suc!" în şcoli. Sumele strânse în fiecare unitate şcolară care a dorit să se implice în campania umanitară de strângere de fonduri pentru Cristian Filip, adolescentul model al Liceului Pedagogic "D. P. Perpessicius" vor fi făcute publice în ediţia online de mâine a cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei", în măsura în care reprezentanţii şcolilor vor ajunge la redacţie.

Per total, joi s-au strâns 1.823 lei

Tot ieri, o altă donaţie în valoare de 70 lei a fost făcută de o persoană anonimă, astfel că, împreună cu elevii am pus deoparte ieri, pentru Cristi, 1.823 lei
În această a doua săptămână de campanie, la sediul redacţiei s-au strâns 2.795 lei, la care se adaugă şi 730 lei, reprezentând donaţiile făcute vinerea trecută, după vizita la redacţie a domnului Nicolae Filip, tatăl lui Cristian. Astăzi după-amiază, tatăl lui Cristi va veni din nou la redacţie pentru a ridica şi aceşti bani. Luni, el va pleca în Turcia, la Cristi.
Donaţii se fac în continuare, în conturile bancare deschise pe numele tatălui lui Cristi, Nicolae Filip:
- RO74RZBR0000060015758942 - deschis la Raiffeisen Bank
- RO18CECEC001946229018440 - deschis la CEC
Cei care vor să facă donaţii direct la redacţie se pot prezenta la sediul cotidianului "Obiectiv", din strada Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2, programul fiind zilnic, 10.00 - 17.00. Numele donatorilor şi sumele donate vor fi făcute publice în ediţiile de a doua zi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro