Mergi la conţinutul principal

«N-aş spune că m-am temut, dar a fost o stare de nelinişte»

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, a comentat despre protestele ce au ţinut Brăila trează aproape o săptămână întreagă. După cum am relatat în ediţiile anterioare ale cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei", un grup desprins de protestatarii adevăraţi s-a îndreptat vineri seară, pe 6 noiembrie, către domiciliul edilului, lucru confirmat şi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila într-un comunicat de presă. Diversioniştii au fost opriţi la timp de oamenii legii, pe Şoseaua Buzăului.
Despre acest episod huliganic petrecut chiar în municipiul nostru a făcut un scurt comentariu şi Aurel Simionescu, persoana vizată direct de către diversionişti. Acesta a spus că a fost anunţat că un grup de brăileni se îndreaptă spre casa lui. "M-au anunţat că au vrut să vină spre domiciliul meu şi apoi că s-au întors sau au fost întorşi. N-aş spune că m-am temut, dar a fost o stare de nelinişte. Eu am mai spus: discutăm, dar discutăm la primărie, nu în altă parte şi nu la ora 9 seara", a spus sursa citată.
În opinia primarului, tinerii care voiau să ajungă la el acasă pe 6 noiembrie s-au "încălzit cu diverse lichide" înainte de a ieşi în stradă. Totodată, edilul a scos în evidenţă comportamentul necivilizat al diversioniştilor, care, în drum spre domiciliul său, au lovit maşinile parcate şi au strigat cuvinte nu tocmai ortodoxe. "Probabil că vorbim de anumite persoane încălzite cu diverse lichide şi, pe de altă parte, de persoane care, furate de peisaj, au uitat de regulile de comportare cetăţenească. Mă refer la modalităţile de exprimare, la faptul că au trecut pe lângă maşini şi au făcut ce au făcut. Deci, una este «a scanda» şi una este «a ţipa» sau «a scuipa». Sunt lucruri diferite. Eu cred că trebuie să ne comportăm civilizat", a conchis Simionescu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro