Mergi la conţinutul principal

«Faptele susținute de către dumneavoastră nu sunt reale»

* este replica IPJ Brăila la acuzația venită din partea unui brăilean, făcută publică de ziarul nostru

 

În urma articolului de presă "Brăilenii sunt vigilenți! Polițiștii surprinși la una mică, fără distanțare", publicat de către dumneavoastră pe site-ul www.obiectivbr.ro, și distribuit pe pagina dumneavoastră de Facebook, în data de 12.04.2020, vă comunicăm faptul că au fost efectuate verificări, conform dispoziției comenzii Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, pentru a se stabili dacă aspectele relatate se confirmă.

 

Din cercetări a reieșit că faptele susținute de către dumneavoastră nu sunt reale.

 

În fapt, la data 12 aprilie 2020, polițiștii au acționat pe raza întregului județ, inclusiv în zona la care se face referire, în vederea prevenirii și combaterii criminalității și pentru a se asigura că sunt respectate prevederile Ordonanțelor Militare de către toți cetățenii.

 

Precizăm faptul că, în jurul orei 16:30, un echipaj al Poliției Municipiului Brăila a efectuat verificări în zona menționată de către dumneavoastră, fără a fi identificate persoane care să încalce prevederile legale sau care să desfășoare vreun fel de activitate pe pontoanele aflate în apropiere.

 

Cu această ocazie dorim să reiteram faptul că polițiștii brăileni acționează, permanent, pe întreg teritoriul județului Brăila, pentru a se asigura că toți cetățenii respectă normele legale în vigoare, acestea fiind aplicabile tuturor.

Rugăm brăilenii să se informeze doar din surse oficiale și să rămână, în continuare, în casă, pentru siguranța lor și a celor dragi!

 

Reamintim că în după amiaza zilei de duminică, 12 aprilie, am fost sesizați telefonic că mai mulți polițiști s-ar distra pe un ponton la Dunăre, din zona Raay, fără a respecta distanțarea socială. Cetățeanul care ne-a sesizat se afla la pescuit în aceeași zonă. Când au ajuns reporterii noștri, polițiștii nu se mai aflau în zonă, dar așa cum se arată în replica  IPJ Brăila au fost în intervalul orar  când am primit sesizarea telefonică, dar doar pentru a verifica dacă alții se distrează pe pontoane.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro