Mergi la conţinutul principal

«Cascadă» pe șosele. Aparatele radar au stat la pândă, iar un ialomițean a fost prins cu viteza de 126 km/h

marți, polițiști Serviciului Rutier, Poliția Făurei, Ianca și Însurăței au acționat pe arterele rutiere, în intervalul orar 10:00-18:00, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză cu aparatele radar în sistem “cascadă” • un tânăr de 26 de ani, din Ialomița, conducea autoturismul pe DE 584, în localitatea Lanurile, cu viteza de 126 km/h și a primit amendă de aproape 4.000 lei, dar a rămas și fără permis • polițiștii au aplicat 171 de sancțiuni contravenționale (129 pentru depășirea vitezei legale) în valoare totală de 91.195 lei

 

Radare în “cascadă” pe arterele de circulație de pe raza județului Brăila și 129 de amenzi aplicate pentru depășirea vitezei legale. Un șofer din Ialomița care circula cu viteza de 126 km/h în localitatea Lanurile a rămas fără permis și a încasat o amendă usturătoare.

La data de 14 martie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Poliției Orașului Făurei, Poliției Orașului Ianca și Poliției Orașului Însurăței au acționat, în intervalul orar 10:00-18:00, pe raza județului Brăila, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Au fost folosite aparatele radar în sistem ”cascadă”. “Având în vedere faptul că, la nivel național, viteza neadaptată condițiilor de drum și cea neregulamentară se regăsesc constant printre primele cauze generatoare de accidente rutiere, acțiunea a avut ca scop reducerea acestora și creșterea vizibilității polițienești pe drumurile naționale și europene de pe raza județului Brăila și pe principalele străzi din municipiu. Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 171 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice prevăzute de O.U.G. 195/2002, valoarea totală a amenzilor fiind de 91.195 de lei. Dintre sancțiunile aplicate, 129 au fost pentru depășirea vitezei legale, 17 pentru neportul centurii de siguranță, 4 pentru depășire neregulamentară și 21 pentru alte abateri”, au precizat polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

De asemenea, polițiștii au reținut 8 permise de conducere, dintre care 2 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru depășire neregulamentară și au retras 2 certificate de înmatriculare.

 

Vitezomanul a rămas fără permis

Polițiștii brăileni l-au lăsat fără permis de un șofer ialomițean, care a apăsat prea mult pedala de accelerație.

La data de 14 martie, polițiștii au oprit în trafic un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Ialomița, în timp ce conducea autoturism pe DE 584, în localitatea Lanurile, cu viteza de 126 km/h și fără a avea documentele prevăzute de lege asupra sa. “Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.770 lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”, au spus polițiștii.

Potrivit polițiștilor, astfel de acțiuni vor continua pe raza întregului județ în vederea conștientizării de către toți participanții la trafic a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro