Mergi la conţinutul principal

«Cartiere de campioni»

În această săptămână , în cadrul unui proiect al Federaţiei Române de Box denumit "Cartiere de campioni", pugiliştii începători de CSM Brăila au efectuat un stagiu comun de pregătire cu cei de la Iaşi, Constanţa, Bucureşti şi Călăraşi. Au avut loc şi sparringuri între aceşti boxeri, acestea fiind coordonate în ring de o parte dintre arbitrii republicani brăileni care şi-au luat atestatele în această vară.
Însă în paralel cu boxerii începători s-au antrenat şi cei care fac parte din grupa de performanţă a clubului brăilean, Marian Piţa, proaptătul câştigător al centurii de aur la categoria 69 kg, Vlad Sava, Florin Piţa şi Alexandru Giurgea. Lipseşte de la Brăila doar medaliatul cu bronz de la europenele de tineret, Robert Jitaru care este într-un stagiu de pregătire la Izvorani alături de lotul Olimpic al României.
"Este final de an dar munca noastră de selecţie şi pregătire a viitorilor campioni continuă. În cadrul proiectului iniţiat de FR Box la Brăila participă boxeri începători din mai multe oraşe. Şi, ca de obicei, suntem sprijiniţi în activitatea pugilistică şi de Garnizoana Brăila de la care avem sprijin atât în pregătiri cât şi la competiţiile la care participăm", a declarat antrenorul George Perţea.
"Noi punem la dispoziţie bazele noastre sportive atât pe perioadele de pregătire ale boxerilor cât şi pentru competiţii şi vom răspunde prezent la orice solicitare din parte Clubului Sportiv Municipal", au afirmat încă o dată surse din cadrul Garnizoanei Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro