Mergi la conţinutul principal

«Cântec, joc şi voie bună!» cu elevii Şcolii «Vespasian Lungu»

Casa Tineretului va găzdui, joi, de la ora 18.00, un spectacol muzical - coregrafic de folclor românesc, intitulat "Cântec, joc şi voie bună!". Spectactorii prezenţi se vor putea bucura de un bogat program de muzică şi dansuri populare, de obiceiuri şi datini româneşti despre sărbătorile de iarnă, din zona Brăilei.
Pentru montarea acestui spectacol folcloric îşi vor da concursul elevii claselor de canto popular coordonate de prof. Adriana Toma şi Marieta Ion, cursanţii claselor externe de dans popular din localităţile Gemenele, Tufeşti şi Roşiori, membrii ansamblurilor folclorice "Constantin Condruz" (coordonator Marian Rusu), "Ca pe baltă" (coordonator Veta Gheorghe) şi "Românaşii de Roşiori" (coordonator Georgeta Lungu). Acompaniamentul întregului spectacol va fi asigurat de taraful Şcolii Populare de Arte "Vespasian Lungu", "Rapsozii Brăilei" (coordonator Cristian Ţonea) înfiinţat în luna noiembrie a.c. Spectacolul va debuta cu un program de colinde susţinut de membrii Corului "Trison" al şcolii, dirijor Maricica Lupu.
Evenimentul este organizat de Şcoala Populară de Arte "Vespasian Lungu", sub egida Consiliului Judeţean Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro