Mergi la conţinutul principal

«Braicar» a scos în traseu noile mini-autobuze

Operatorul public de transport în comun de persoane SC "Braicar" SA a scos în trasee noile autobuze cumpărate recent de la producătorul Isuzu. Maşinile, având capacitate medie - 17 locuri pe scaune şi 38 locuri în picioare -, cu un consum de carburant de 18,5 litri la suta de kilometri, au fost deja înmatriculate, iar în cursul zilei de ieri şi-au făcut pentru prima dată apariţia în staţii. "Au ieşit pe trasee 6 astfel de mijloace de transport şi pe măsură ce terminăm instruirile şi celelalte proceduri vor ieşi toate cele 8 autobuze cumpărate recent de la Isuzu", ne-a declarat, ieri, directorul SC "Braicar", Cornel Săndulescu.
Motorizarea acestor maşini este diesel, cu 155 CP şi normă de poluare Euro 5, cutie de viteze manuală 6 plus 1, ABS şi ASR. Autobuzele sunt dotate cu aer condiţionat şi rampă de acces pentru persoane cu handicap, au sistem de informare exterior cu afişaj de tip led, sistem de informare audio-video interior şi sistem de supraveghere video cu înregistrare. Preţul unui astfel de autobuz este de 75.000 euro, fără TVA.
Reamintim că, în cursul lunii trecute cele 8 autobuze produse în Turcia sub marca Isuzu au fost prezentate autorităţilor locale şi presei, în prezenţa ambasadorului Republicii Turciei în România, Koray Ertas şi a altor oficiali turci, printre care s-a aflat şi Huseyin Aykol, administratorul "Anadolu Automobil Rom" SRL, importator direct al mărcii Isuzu. De altfel "Braicar" a cumpărat de la acelaşi importator şi autobuzele verzi care circulă de câteva luni prin oraş.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro