Mergi la conţinutul principal

«Anghel Saligny» a câştigat cupa Haka la rugby tag

Acţiunea la care au participat patru echipe, a fost organizată de Rugby Club Brăila iar finanţarea a fost asigurată de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. Competiţia a fost câştigată de echipa de la "Anghel Saligny" antrenată de profesoara Geta Puşcaşiu, pe locul al doilea s-a clasat echipa şcolii gimnaziale din Tudor Vladimirescu iar pe al treilea formaţia de la Sf. Andrei pregătită de profesorul Marian Babeş.
La finalul competiţiei DJST şi RC Brăila le-a oferit participanţilor cupe, diplome, materiale sportive şi dulciuri.
"A fost o acţiune reuşită care şi-a atins scopul, acela de a promova jocul cu balonul oval în rândul elevilor din ciclul gimnazial şi de atragere a unor noi tineri către practicarea rugbyului de performanţă în perspectiva formarii unei grupe de sportivi rugbyşti la Liceul cu Program Sportiv din Brăila. Îmbucurător este faptul că echipele au avut în componenţa lor câte două fete dovedind că profesorii pregătesc de pe acum competiţia de rugby tag din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Scolar", a declarat profesorul Dan Niculescu, reprezentantul clubului organizator.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro