Mergi la conţinutul principal

«Alpiline» a luat «caimacul» firmei «Risk Com»

Preşedintele interimar al CJ Brăila, Viorel Mortu, a anunţat, ieri, că a fost încheiată procedura de atribuire a contractului pentru distribuţia laptelui în instituţiile de învăţământ din judeţul nostru. La cea de-a doua procedură, "Risk Com" a avut un contraofertant, SC "Alpiline" SRL Brăila, care a şi câştigat contractul în proporţie de 80%, susţine sursa citată, în timp ce "Risk" a mai prins doar 20%. "Mâine (n.r. - astăzi) la ora 9:00 dimineaţa, semnăm documentele", a precizat Viorel Mortu. Totodată, acesta a mai anunţat că Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila a trimis abia ieri o listă cu toţi elevii care trebuie să beneficieze de pachetul lapte - corn, prin urmare distribuţia a fost amânată cu încă o zi. "Cel mai probabil, copiii vor primi laptele şi cornul joi. Orice problemă apărută pe parcurs va fi corijată", a mai afirmat sursa citată.
Potrivit Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, "Alpiline" SRL este din Brăila şi funcţionează din 2015, cu un capital social de 4.200 lei, integral vărsat. Compania este deţinută de Ionel Ene, în proporţie de 95,3% şi de Daniele Negoiţă - 4,7%.
Reamintim că în weekend, CJ Brăila a reuşit să atribuie în regim de urgenţă contractul pentru componenta corn, firma care va face distribuţia fiind "Vel Pitar", din Bucureşti. În ceea ce priveşte componenta lapte, iniţial, singurul ofertant a fost "Risk Com", prin urmare procedura a trebuit reluată, potrivit legii. Menţionăm că atribuirea directă a celor două componente este o formulă de avarie, venită din partea autorităţilor până la organizarea licitaţiei propriu-zise, în luna octombrie. De vină pentru decalare ar fi blocajul survenit la compartimentul Achiziţii din cadrul CJ Brăila, după scandalul arestărilor de anul trecut, care au vizat mai mulţi salariaţi ai instituţiei, în frunte cu fostul şef de judeţ, Gheorghe Bunea Stancu.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro