Mergi la conţinutul principal

«AgriCultura». Punct şi de la capăt

Abia s-au stins ecourile târgului de profil "AgriCultura", organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Brăila, însă echipa de proiect deja se gândeşte la viitoarea ediţie. Asta mai ales că cei mai mulţi dintre participanţii la ediţia din acest an şi-au anunţat participarea şi la viitoarea ediţie. Ceea ce denotă, spune conducerea CCIA Brăila, că evenimentul derulat în perioada 8 - 11 octombrie în parcarea Promenada Mall şi-a atins ţinta. "Iniţiativa Camerei de a relua acest târg a fost o reuşită, fiind apreciată de toţi expozanţii şi de cei peste 5.000 de vizitatori care au dat curs invitaţiei noastre şi au onorat cu participarea lor acest târg. Târgul a realizat cadrul propice dialogului de business, s-au desfăşurat seminarii pe teme agricole, s-au semnat contracte, s-au vândut utilaje, expozanţii fiind deosebit de mulţumiţi, exprimându-şi deja dorinţa de a reveni la următoarele ediţii. Toţi expozanţii au adus plusvaloare evenimentului expoziţional, iar ediţiile viitoare vor parafa ca o veritabilă marcă agricolă, zona noastră", ne-a declarat Şfetan Fusea, preşedintele CCIA Brăila.
De asemenea, sursa citată a subliniat că seria evenimentelor organizate de către Camera de Comerţ Brăila nu s-a încheiat, următoarele în calendar fiind "Balul oamenilor de afaceri", dar şi "Topul firmelor brăilene", manifestări la care, potrivit organizatorului, vor participa peste 300 de invitaţi din cadrul companiilor cu cele mai bune rezultate în anul 2013.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro