Mergi la conţinutul principal

«A fost o verificare utilă»

Atleta brăileană Anamaria Ioniţă a ocupat locul al patrulea la grand prix-ul de probe combinate care s-a desfăşurat sâmbăta trecută la Bacău. Fiind doar o competiţie pregătitoare în vederea sezonului oficial de primăvară, sportiva a dorit să-şi verifice potenţialul din acest moment şi nu să realizeze rezultate deosebite. Totuşi, deşi a fost accidentată uşor încă de la mijlocul competiţiei, Ioniţă a realizat o nouă performanţă personală. Atleta a obţinut 3551 de puncte, cu 91 de puncte mai mult decât realizase la ultimul concurs. La Bacău, Anamaria Ioniţă a terminat proba de garduri în 8:89 secunde iar la săritura în înălţime a trecut peste ştacheta ridicată la 1,59 m. Celelalte rezultate de sâmbătă au fost 5,53 m la săritura în lungime, 9.62 m la aruncarea greutăţii şi 2:30:09 secunde la 800 m plat.
"Am concurat la Bacău mai mult pentru a-mi îmbunătăţi tehnica la unele probe de la pentatlon. Nu m-am pregătit special pentru această etapă şi cu toate acestea mi-am îmbunătăţit propria perfomanţă: am realizat 3551 puncte. Am simţit la un moment dat o uşoară durere la piciorul de bătaie dar am strâns din dinţi şi am încheiat concursul. Sper să-mi treacă repede şi răceala şi să pot concura la Campionatul Universitar", a declarat Anamaria Ioniţă.
După concursul de la Bacău, atleta a venit la Brăila unde se va pregăti pentru naţionalele universitare din week end-ul care va urma. La ediţia de anul trecut sportiva cu dublă legitimare CSM Brăila - CSU Piteşti a cucerit două medalii de aur, la 60 m garduri şi la proba de ştafetă 4X400 m plat, şi una de argint, la 60 m plat.
"Sper să scap repede de răceală şi să pot să-mi apăr cele două titluri şi medalia de argint cucerite anul trecut la naţionalele universitare", a mai spus Ioniţă.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro