Mergi la conţinutul principal

«Înarmat» cu un box metalic, un individ a pulverizat spray lacrimogen într-un restaurant

* procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului C.C.G. pentru săvârșirea a două infracțiuni de port fără drept de obiecte periculoase * faptele au fost comise în 2018, când bărbatul a pulverizat spray lacrimogen într-un restaurant unde se desfășoară activități recreative și distractive * inculpatul a fost prins apoi într-un bar, având asupra sa un box metalic și un spray iritant lacrimogen

 

Bărbat prins cu obiecte periculoase, un spray lacrimogen și un box metalic, într-un restaurant și un bar, unde erau și jocuri mecanice. Individul a fost trimis în judecată, mai ales că în restaurant chiar a folosit spray-ul lacrimogen.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecata a inculpatului C.C.G. cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea a două infracțiuni de port fără drept de obiecte periculoase (fapte din 8 septembrie și 6 iunie 2018), aflate în concurs.

 

 

Potrivit anchetatorilor, la data de 6 iunie 2018, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla în incinta unui unui restaurant din municipiul Brăila, loc în care se desfășoară activități recreative și distractive, inculpatul a pulverizat cu spray cu substanță iritant - lacrimogenă.

La data de 8 septembrie 2018, în jurul orei 22.20, în timp ce se afla incinta unui bar din municipiul Brăila, loc în care se desfășurau activități recreative și distractive, inculpatul a purtat asupra sa un box metalic și un spray iritant lacrimogen. “Fiind audiat, inculpatul a recunoscut faptele pentru care este cercetat, motivând că a pulverizat spray iritant-lacrimogen pentru a se apăra, întrucât doi bărbați l-au lovit cu pumnii în zona capului (fapta din 6 iunie 2018). El a spus că boxul metalic și spray-ul iritant lacrimogen le deținea asupra sa pentru autoapărare”, au precizat procurorii.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro