Mergi la conţinutul principal

«Înțepături» și bâlbe în CLM pe tema absenței unui parc industrial la Brăila

* consilierul PNL Alexandru Ionel a dorit să primească o explicație din partea primarului Marian Dragomir în privința faptului că nu s-a realizat un parc industrial la Brăila * edilul-șef a afirmat că municipalitatea a concesionat terenuri din Zona Liberă în acest sens, însă a lansat și un atac la adresa Guvernului PNL * și cum liberalul s-a încurcat atunci când a pus întrebarea, viceprimarul Alexandru Jantea a ținut să îl corecteze public

 

Parcul Industrial rămâne în continuare o temă de ”înțepături” politice la nivelul administrației brăilene. În cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CLM Brăila, consilierul PNL Alexandru Ionel a dorit un răspuns din partea primarului în legătură cu faptul că nici până astăzi nu s-a realizat un parc industrial în zona noastră. Acesta a făcut referire la anumite discuții din ședința de CLM a lunii martie, când s-au dezbătut și aprobat câteva proiecte legate de scoaterea la licitație a unor terenuri din Zona Liberă, doar că a greșit anul.

”La ședința din 29 martie 2020 (n.r. - 2021), la punctul 1 de pe ordinea de zi, ați ridicat un subiect sensibil pentru Municipiul Brăila, vizavi de Zona Liberă, de Parcul Industrial. PSD conduce administrația Municipiului Brăila de foarte mulți ani. A beneficiat și de guverne ale PSD. Brăila este printre puținele orașe care nu beneficiază de un parc industrial. Spunea colegul meu Laurențiu Coman că tinerii părăsesc acest oraș frumos. Întrebarea mea pentru domnul primar este următoarea: care este motivul pentru care PSD nu a optat pentru un Parc Industrial, în tot acest timp?”, a întrebat liberalul în ședință, la rubrica ”alte probleme”.

Edilul-șef a precizat că municipalitatea a concesionat câteva terenuri din Zona Liberă, tocmai pentru realizarea unei investiții private de acest gen. Dragomir nu a ratat totuși ocazia să lanseze un atac la adresa Guvernului PNL: ”Domnule consilier, tocmai noi, Partidul Social Democrat și administrația PSD, așa cum spuneți dumneavoastră, am făcut demersurile și am concesionat pentru o investiție privată - parcul industrial. Dar aștept cu deosebit interes să văd investitorii pe care o să îi aducă Guvernul PNL la Brăila, pentru că de un an și ceva nu am văzut nimic. Doar secetă.

În discuție a intervenit și viceprimarul Alexandru Jantea, care a dorit să îi atragă atenția consilierului PNL că 29 martie 2020 a picat într-o zi de duminică și că membrii CLM nu s-au întrunit.

”Mulțumesc! Ce băiat bun!”, a conchis Alexandru Ionel, ironic.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro