Mergi la conţinutul principal

ANUNȚ – PRELUNGIRE SESIUNE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE PROIECTE ÎN CADRUL SDL GAL TERASA BRAILEI. APEL SELECTIE Sm 19.2, MĂSURA 1/1A

 

ANUNȚ – PRELUNGIRE SESIUNE PENTRU DEPUNEREA CERERILOR DE PROIECTE ÎN CADRUL SDL GAL TERASA BRAILEI

APEL SELECTIE Sm 19.2, MĂSURA 1/1A

-versiune simplificata-

 

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M1/1A– nr. 1/2021

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ TERASA BRAILEI  anunță lansarea  sesiunii numărul 1 de cereri de proiecte pentru

Măsura 1/1A “INFIINTAREA STRUCTURILOR ASOCIATIVE”

  • Beneficiari eligibili:

Directi – Societăţi comerciale, Societăţi agricole şi alte forme de asociere în agricultură, Asociaţii conform OG nr. 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, Cooperative agricole, Orice altă formă juridică de asociere, Consilii locale, unitati scolare.

                   Indirecti – Persoane fizice si juridice din teritoriu, agenti din domeniul alimentatiei publice; întreprinderi și societăți comerciale din domeniul agricol, sanatatii,educatiei etc.

Fonduri disponibile alocate acestui apel  – 25.000 euro

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordată pentru un proiect –  25.000 euro/proiect

Data limită de primire a proiectelor: .01 DECEMBRIE 2021, ora 12.00

Locul și intervalul orar în care se pot depune proiectele:

Depunerea proiectelor se va face la sediul Asociației GAL TERASA Brăilei din comuna Romanu, str. Principala, nr. 28, județul Brăila, de luni pana vineri , în intervalul orar 09.00 – 12.00.

Atragem atenția asupra faptului că perioada de implementare a proiectelor trebuie să respecte termenul maxim de depunere a ultimei cereri de plată la AFIR, respectiv 31.12.2025.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurilor sunt cuprinse în Ghidurile solicitantului elaborat de GAL Terasa Brăilei , disponibil pe site-ul GAL-ului, www.galterasabrailei.ro  .

Date de contact pentru informații suplimentare: Tel: 0745 887448, e-mail: terasabrailei@gmail.com , www.galterasabrailei.ro .

La sediul GAL Terasa Brăilei sunt disponibile si versiunile pe suport tiparit (hartie) a informatiilor detaliate aferente masurii lansate.

Întocmit,

Răzmeriță Ionuț Cosmin

 

 Versiunea PDF poate fi accesata AICI

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu