Mergi la conţinutul principal

Zodia raziilor: Bătăuşii din cluburi şi discoteci, «puşi la zid» de mascaţi!

 

Sute de oameni ai legii au făcut razii la finele săptămânii trecute şi au luat "la picior" pieţele, discotecile, cluburile şi barurile, dar şi alte unităţi ce deservesc populaţia. Scopul principal: combaterea şi prevenirea faptelor cu violenţă! N-au scăpat de ochiul vigilent al poliţiştilor nici comercianţii care lucrează în domeniul gestionării materialului lemnos şi al deşeurilor feroase, dar nici aceia care se ocupă de transportul şi comercializarea legumelor, fructelor şi produselor alimentare.
"Poliţişti de proximitate, ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi acţiuni speciale din cadrul Poliţiei municipiului Brăila şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean, precum şi poliţişti de la Poliţiile oraşelor Ianca, Însurăţei şi Făurei, de la secţiile de poliţie rurală şi posturile de poliţie comunale arondate acestora, cu sprijinul jandarmilor, au acţionat în zona pieţelor, a discotecilor, cluburilor, barurilor şi a altor unităţi de alimentaţie publică cu profil similar, pentru a combate infracţiunile săvârşite cu violenţă, pentru verificarea modului în care îşi desfăşoară activitatea societăţile comerciale, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale existente în domeniul gestionării materialului lemnos şi a deşeurilor feroase, în domeniul transportului şi comercializării legumelor, fructelor şi produselor alimentare", se arată într-o notă de presă formulată de Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Cerşetorii şi prostituatele, la control

De asemenea, poliţiştii au acţionat pentru combaterea cerşetoriei, a prostituţiei, precum şi pentru disciplinarea participanţilor la trafic.
Echipele participante la acţiuni au efectuat controale în 35 de unităţi comerciale şi societăţi tip discotecă, au legitimat 285 de persoane, dintre care 58 au fost controlate corporal sumar, au controlat 133 de autovehicule oprite în trafic şi au destrămat şase grupuri de persoane predispuse la comiterea de fapte antisociale. "În timpul activităţilor, au fost aplicate 74 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23.690 de lei, 36 fiind aplicate conform prevederilor Legii 61/1991 (republicată), pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 36 la O.U.G. 195/2002 (republicată), privind circulaţia pe drumurile publice, şi două prevăzute de alte acte normative", ne-a comunicat subcomisar de poliţie Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila. Tot poliţiştii şi jandarmii au fost aceia care au aplanat un scandal izbucnit la Clubul Acapulco, însă în acest caz nimeni nu a depus plângere.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu