Mergi la conţinutul principal

Ziua Statelor Unite ale Americii sărbătorită și la Brăila

* potrivit unui comunicat de presă emis de Primăria Brăila, instituția organizează, joi, 4 iulie, un eveniment dedicat Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii - Ziua Independenței * acțiunea va avea loc la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, de la ora 10:30

 

 

Brăila sărbătorește 4 iulie ”Ziua Independenței” alături de americani. Mai exact, potrivit unui comunicat de presă, Primăria Municipiului Brăila organizează joi, 4 iulie 2019, începând cu ora 10:30, un eveniment dedicat Zilei Naționale a Statelor Unite ale Americii. Acțiunea va fi găzduită de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Brăila, unde vor participa membrii Organizației Naționale Cercetașii României - filiala Brăila, elevi ai Palatului Copiilor Brăila și actori de la Teatrul de Păpuși Brăila.

Unchiul Sam, interpretat de un actor al Teatrului de Păpuși Brăila, va citi din Declarația de Independență, iar despre importanța și semnificația acestei zile va vorbi Doamna Cornelia Miler, profesor de istorie al Liceului Tehnologic «Edmond Nicolau». De asemenea, aceasta va organiza un joc interactiv cu tematică, unde răspunsurile corecte vor fi compensate cu câte o înghețată”, se arată în comunicatul Primăriei.

Tot de acolo aflăm că elevii Palatului Copiilor vor susține la final un program artistic cu dansuri hip-hop, iar participanții la eveniment vor fi serviți cu o cafea și plăcintă americană.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro