Mergi la conţinutul principal

Ziua Porților Deschise la Grădinița cu Program Prelungit nr. 37 Brăila

Este binecunoscut faptul că, la Grădinița cu Program Prelungit nr. 37 Brăila, este locul propice dezvoltării fiecărui preșcolar, în funcție de nevoile și de particularitățile lui de creștere și învățare. Pentru a oferi scenarii de dezvoltare cât mai diverse și adaptate specificului fiecărui preșcolar, educatoarele grădiniței au mers la cursuri oferite de formatori europeni, prin proiectul „Fabrica de fericire” cu numărul de referință 2020-1-RO01-KA101-078991, din cadrul Programului Erasmus+, finanțat de Uniunea Europeană. Ele  au învățat cum să își adapteze propriul stil de predare la stilul de învățare al fiecărui copil, dar și al fiecărui grup de preșcolari, au aplicat în activitatea planificată și au împărtășit rezultatele muncii lor cu colege din învățământul preșcolar și primar.

În contextul derulării acestui proiect, în săptămâna 11-14 aprilie 2022, a fost organizată acțiunea „Ziua porților deschise”, acțiune prin care părinții preșcolarilor au fost invitați să participe la activități, în spațiul educațional al grădiniței, alături de copii și de cadrele didactice. Fiecare grupă a pregătit scurte programe artistice, activități practice și momente de suflet dedicate primăverii și Sărbătorilor Pascale. Părinții au participat cu entuziasm  la activitățile propuse, fiind impresionați de implicarea și fericirea manifestată de proprii copii.

Ca finalitate a acestei acțiuni, a fost organizată o expoziție cu lucrări plastice și practice din timpul activităților realizate în urma derulării proiectului. Părinții și comunitatea locală au avut ocazia să observe starea de bine creată în spațiul educațional al grădiniței și fericirea manifestată de copii în și prin activitățile derulate de grădinița noastră.

Numele cadrelor didactice de la Grădinița cu P.P. nr.37 Brăila implicate în derularea concursului Micul Istețel

1. Fedmașu Ionela

2. Neagu Irina

3 .Hanganu Oana

4. Priponitu Iuliana 

5 Săpunaru Ștefania

Mai multe informații despre aceste evenimente putem regăsi urmărind propunerile de activități de pe platforma etwinning și pe site-ul grădiniței:

- https://twinspace.etwinning.net/177546/pages/page/1591772

- https://minunata37.wordpress.com/2-2/

Vă invităm să ne urmăriți activitățile, să descoperiți copiii fericiți la Grădinița cu P.P. nr. 37 Brăila!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro