Mergi la conţinutul principal

Ziua Porților Deschise la Casa de Cultură a Municipiului

• gazdele au pregătit o expoziție de artă plastică, o scenetă și un spectacol de muzică folk

 

Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează, astăzi, 16 noiembrie, Ziua Porților Deschise, la sediul din Piața Poligon, nr. 2. După cum a precizat managerul instituției, Emanoil Ciucașu, acțiunea include o serie de evenimente a căror menire este să facă cunoscută activitatea instituției.

Programul principalelor activități organizate cu acest prilej este următorul:

Ora 16.00 – Făt Frumos când era mic…– scenetă oferită de Trupa de Pitici, membri ai Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonat de actrița Cătălina Nedelea. Un spectacol de teatru în care ei, copiii, se joacă, se distrează, învață și pot fi absolut tot ce își doresc. Orice se poate realiza dacă îți folosești imaginația. Vă invităm alături de Făt frumos, să descoperiți lumea copilăriei. În sceneta regizată și adaptată de actrița Cătălina Nedelea îi regăsiți pe micii actori Sofia Maria Avram, Andreea Cătălina Purcăreață, David-Gabriel Niță, Ioana Cojocaru, Eleonora Riga, Andreea Stoian, Maria Dragomir, Miruna Teodora Tite și Almina Kati”, au precizat organizatorii.

Ora 17.00 – Porți de folk – Spectacol de muzică folk oferit de Grupul Generații (Robert Neculiță, Sofia Bursuc, Bianca Gherasim, Daniela Popa, David Toader, Andreea Bobotan, Iasmina Munteanu, Ioan Tudosie, Dragoș Cherșunaru, Denisa Bâtcă), grup format din membri ai Cercului de chitară coordonat de profesorul Dumitru Popescu.

Pe toată durata evenimentului, în intervalul 09.00 – 19.00, vor putea fi vizitate expoziția de artă plastică a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția Afișe, care suprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila. Totodată, cei interesați vor putea complete fișe de înscriere la cursurile organizate în cadrul instituției.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro