Mergi la conţinutul principal

Ziua Porților Deschise la Casa de Cultură

• evenimentul include un spectacol de muzică folk oferit de "Generațiile Mici", sceneta "Iedul cu trei capre", pregătită de "Trupa de Pitici" și spectacolul de muzică folk oferit de "Generațiile Mari"

 

Casa de Cultură a Municipiului Brăila organizează joi, 3 noiembrie 2022, la sediul său din Piața Poligon nr. 2, "Ziua Porților Deschise", care va include o serie de evenimente a căror menire este să facă cunoscută publicului activitatea instituției.

Potrivit managerului instituției, Emanoil Ciucașu, programul principalelor activități organizate cu acest prilej este următorul: joi, la ora 11.00, sub genericul "Clipa cercului de folk", are loc spectacolul de muzică folk oferit de "Generațiile Mici" (Daniela Popa, Ioan Tudosie, Denisa Bîtcă, David Toader, Bianca Gherasim, Nicolae Buțea), membri ai Cercului de chitară ai Casei de Cultură, coordonat de profesorul Dumitru Popescu.

Între orele 11.30 - 12.30,  va fi prezentată sceneta "Iedul cu trei capre", oferită de "Trupa de Pitici", membri ai Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonat de actrița Cătălina Nedelea. Este vorba despre o poveste cu morală pentru copii, în care iedul, departe de mofturile proprii, de răsfățul mamei, al mătușii și al bunicii, este constrâns să învețe să se descurce singur, pentru a nu fi vreodată păcălit.

În sceneta realizată de actrița Cătălina Nedelea, micii actori care vă vor încânta sunt: David Niță, Maria Dragomir, Almina Kati, Eleonora Riga, Emma Irascu, Iulia Androne, Adina Mihalcia, Miruna Tite și Ekaterina Savu.

De la ora ora 17.00, sub genericul "Folk de seară" are loc spectacolul de muzică folk oferit de "Generațiile Mari" (Ioana Axente, Andreea Bobotan, Eva Bianu, Iasmina Munteanu, Andra Roschi, Ioana Tăbârcă, Dan Lupu, Sofia Bursuc),, membri ai Cercului de chitară coordonat de profesorul Dumitru Popescu. Jumătate de oră mai târziu, la 17.30, are loc spectacolul "Pisica Verde", de Elise Wilk, oferit de "Trupa de Adolescenți" din cadrul Cercului de teatru organizat cu sprijinul Asociației Culturale Ludik Art, coordonat de actrița Cătălina Nedelea. În distribuție: Miruna Mocanu, Teodora Hahui, Alina Constantin, Bianca Ghiță, Cristina Obreja, Amalia Lazarec și Yunus Ștefan Ozgur.

"O simplă seară de sâmbătă care a schimbat viețile a șapte adolescenți. Punerea cap la cap a pieselor de puzzle scoate la suprafață adevărul despre Bianca și ce i s-a întâmplat după o seară de club. Pe parcursul piesei, veți descoperi diferite tipologii și relații interumane. Ți-ai imaginat vreodată o pisică verde? Dacă nu, e momentul! Spectacolul este recomandat copiilor de peste 14 ani", precizează organizatorii evenimentului. 

Pe toată durata evenimentului, în intervalul 9.00 - 19.00, brăilenii vor putea vizita expoziția de portrete a artistului Florin-Gabriel Călin, precum și expoziția "Afișe", care suprinde instantanee de la diverse manifestări organizate de Casa de Cultură a Municipiului Brăila. Cei interesați vor putea complete fișe de înscriere la cursurile organizate în cadrul instituției.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro