Mergi la conţinutul principal

Ziua porţilor deschise la Camerele Notarilor Publici

Uniunea Notarilor Publici din România (UNNPR) organizează sâmbătă, 9 mai, "Ziua porţilor deschise" la Camerele Notarilor Publici, sediile principale şi sediile secundare judeţene. În cazul judeţului nostru, acţiunea de va desfăşura în sediul Arhivei Notarilor Publici Brăila situat din imediata apropiere a Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură. "În cursul zilei de mâine (sâmbătă, 9 mai - n.r.), cu ocazia Zilei Porţilor Deschise, doi notari vor fi la dispoziţia brăilenilor pentru a oferi informaţii pe teme notariale, pornind de la procedura succesorală notarială, până la autentificarea înscrisurilor sau numirea unui custode sau a curatorului special", ne-a declarat Vasile Varga, vicepreşedintele UNNPR.
Potrivit unui comunicat al uniunii, acţiunea este realizată în parteneriat cu Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (ANPCPPS România - InfoCons) şi "reprezintă un prim pas în dezvoltarea unor proiecte ample de educare şi informare a cetăţenilor cu privire la serviciile notariale. Cu prilejul acestui eveniment, notarii publici vor oferi publicului informaţii gratuite pe teme notariale. Programul de acordare a consultaţiilor va fi între orele 9.00 şi 16.00".
UNNPR este organizaţia profesională a notarilor publici din România şi asigură cadrul corespunzător pentru perfecţionarea activităţii notariale, pregătirea profesională a notarilor publici, întărirea autorităţii şi prestigiul instituţiei. Toţi notarii publici fac parte din această structură care cuprinde în teritoriu 15 Camere, organizate după circumscripţia Curţilor de Apel. Astfel că Brăila este arondată Camerei Notarilor Publici Galaţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro