Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ziua Mondiala a Teatrului a fost sarbatorita si la Braila

Luni, Teatrul "Maria Filotti" Braila a organizat o serie de evenimente culturale, pentru a marca asa cum se cuvine Ziua Mondiala a Teatrului. Manifestarile au debutat la ora 17.30, cu vernisajul expozitiei de arta plastica semnata de Gheorghe Mosorescu, Svetlana Potanga si Carmen Rus si au continuat cu doua lansari de carte.
Sub egida "Actori autori", a fost lansata cea de-a sasea carte a scriitorului Anghel Deac - "Nascut pentru teatru", ce a vazut lumina tiparului la Editura Edmunt Braila si care prezinta o mica istorie a teatrului brailean incorporata, insa, in marea istorie a cetatii. In acelasi cadru a fost lansata si "Cartea cu povesti - Printesa din bolul de strugure", semnata de Oana Antonia Ilie si aparuta la Editura Enos. "O carte cu povesti pentru copii intr-o lume invadata de noile tehnologii este o realizare extraordinara. In lucrarea sa, autoarea recontextualizeaza teme si motive preluate din alte basme si, prin prisma imaginatiei ei, modeleaza noi povesti, scurte si concise", a fost prezentarea facuta de Gheorghe Lupascu, presedintele filialei Braila a Uniunii Scriitorilor din Romania.
Un moment la fel de important a fost si acela in care au fost premiati angajatii Teatrului "Maria Filotti", sponsorii si insitutiile mass-media care au fost intotdeauna alaturi de teatrul brailean. Misiunea de incheiere a manifestarilor le-a revenit actorilor Mihai Bisericanu, Radu Gheorghe si Georgeta Ciocarlan, care au prezentat un spactacolul de muzica, umor si pantomima "Ludwing, Nicolo & Jo", in regia lui Radu Gheorghe.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii