Mergi la conţinutul principal

Ziua Liceului "Panait Cerna"

Joi, Liceul Teoretic "Panait Cerna" a sarbatorit, intr-un cadru festiv, implinirea a 127 de ani de la nasterea poetului brailean Panait Cerna. Alaturi de conducerea scolii, prof. Doinita Bunea, director adjunct Nicolae Rosana, profesori si elevi, au fost prezente prof. Ana Maria Zlavog, inspector scolar de specialitate si prof. Rodica Maria Nisipeanu, metodist la Casa Corpului Didactic. Activitatea, desfasurata intr-un veritabil decor autumnal, a vizat aducerea in constiinta elevilor a personalitatii scriitorului omagiat, prin evocarea vietii si a operei sale, realizata printr-o interesanta prezentare in Power Point de catre elevul Lungu Adrian, din clasa a XII-a A. Atmosfera a fost insufletita prin momente lirice, la care si-au dat concursul elevi din clasele a XI-a D, E, F si G. In acelasi cadru a fost lansat primul numar al revistei "Prietenii lui Panait Cerna", revista realizata de elevii Moca Alexandra, Chiriac Andreea si Tudoran Alexandra, din clasa a XI-a D, sub directa indrumare a profesoarei de limba si literatura romana, Adelina Gagu.
In acest context, inspectorul scolar de specialitate, prof. Ana Maria Zlavog, a precizat ca apreciaza colaborarea dintre elevi si profesori, care s-a concretizat prin editarea unei reviste scolare, activitate recomandata a se extinde cu periodicitate nu numai in aceasta unitate scolara, precum si interesul acordat de cadrele didactice pentru valorificarea elementelor de traditie, cultura si literatura create, de-a lungul timpului, in spatiul brailean.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu