Mergi la conţinutul principal

Ziua Internațională a Dunării, sărbătorită printr-o expoziție tematică la Brăila Mall

* expoziția este semnată de fotograful Mircea Bezergheanu și reunește 20 de fotografii ilustrând cadre spectaculoase cu Dunărea * expoziția poate fi văzută până pe 30 iunie

 

Încă din weekendul trecut, Brăila Mall a dat startul acțiunilor de sărbătorire a Zilei Internaționale a Dunării, celebrată anual pe 29 iunie. Astfel, brăilenii care au mers la mall au avut ocazia să admire o expoziție specială dedicată fluviului care străbate 10 țări și 4 capitale europene. Expoziția, semnată de cunoscutul artist Mircea Bezergheanu, reunește 20 de fotografii ilustrând cadre spectaculoase cu Dunărea, iar vizitatorii au avut plăcuta surpriză de a descoperi lucrările într-un decor tematic, ce aduce la viață cadrele surprinse de fotograf. Fotografiile sunt expuse în zona galeriei fashion a centrului comercial iar cei care încă nu au avut ocazia să vadă expoziția o mai pot face până pe 30 iunie. Accesul este gratuit.

Ziua Internațională a Dunării marchează semnarea Convenției privind cooperarea pentru protecția și utilizarea durabilă a fluviului, în 1994, la Sofia. În același timp, această zi este dedicată cunoașterii și protejării fluviului, al doilea ca lungime din Europa și o resursă deosebit de importantă.

De asemenea, pe 3 iulie, Brăila Mall, în parteneriat cu Asociația Let’s Do It Romania, Decathlon și Carrefour, va desfășura o acțiune de ecologizare în zona Parcului Monument. Aceasta face parte din campania “Natura unui Mulțumesc”, care vizează colectarea selectivă și administrarea deșeurilor la sursă, încurajând comportamentul responsabil față de mediu.

Toate proiectele de responsabilitate socială fac parte din platforma #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Aceasta reprezintă angajamentul Brăila Mall la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Platforma reunește toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro