Mergi la conţinutul principal

Ziua Imnului Național, în Piața Independenței

* evenimentul a fost marcat prn defilarea gărzii de onoare și onorul Muzicii Militare

 

Ziua Imnului Național al României a fost sărbătorită, joi, 29 iulie, pe platoul din Piața Independenței din Brăila. “Imnul Național al României constituie un simbol al românilor de pretutindeni, ne reprezintă ființa, trecutul, prezentul și viitorul, stârnind prin mesajul său social și național un profund ecou în conștiința neamului nostru”, precizează Garnizoana Brăila, printr-un comunicat de presă.

La eveniment au participat autoritățile publice locale, locțiitorul comandantului Flotilei Fluviale ,,Mihail Kogălniceanu”, comandor Dragoș Tătăranu, comandantul Comenduirii de garnizoană, căpitanul Aurelian Stegaru, comandanți de unități, cadre militare active, în rezervă și în retragerere.

Evenimentul a început cu prezentarea onorului, salutul drapelului de luptă, al gărzii de onoare, trecerea în revistă a formației, serviciul religios, ulterior prefectul județului Brăila, Nicușor Ciocan, a luat cuvântul  evocând însemnătatea acestei zile.

Muzica Militară a garnizoanei Brăila a interpretat o suită de cântece patriotice. Manifestările s-au încheiat cu defilarea gărzii de onoare și onorul Muzicii Militare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro