Skip to main content

Ziua Europei sarbatorita in licee, scoli si gradinite

Colegiul "Murgoci" a sarbatorit Ziua Europei prin dezbaterea "50 de ani de la infiintarea Uniunii Europene", organizata in amfiteatrul colegiului, la care a participat muzeograful Adrian Trifan de la Muzeul Brailei.
Tot ieri, la ora 14.00, in holul Primariei s-a vernisat expozitia de arta plastica "Copiii si Europa", iar la Scoala "Emil Dragan" de la Gradistea s-a organizat actiunea "Romania si UE". Profesorul Nicu Negoita a prezentat un scurt istoric al crearii UE, dupa care prof. Mariana Copilau a coordonat concursul "Ce stim despre Europa", pe care l-a cistigat elevul Laurentiu Baranga, din clasa a VI-a.
In cadrul actiunii "Zilele alternativelor scolare", care se desfasoara in aceasta saptamina in toate unitatile scolare care ofera alternative la sistemul clasic, s-au organizat si actiuni dedicate Uniunii Europene. Gradinita nr. 19, "Do, re, mi" a desfasurat o actiune numita "Primavara in Europa", constituita din concursuri, iar prescolarii de la Gradinita nr. 7 au luptat "Pentru o Europa curata" in proiectul "Educatie ecologica". Prezentarea alternativei step by step a mai avut loc si in unitatile: Scoala "Sf. Andrei" - scenete, dansuri, expozitii, Scoala "Dimitrie Cantemir" - expozitie de fotografii, Scoala "Ion Bancila" - lansarea revistei alternativei, numita "Stepica", Scoala "Mihai Viteazul" - s-au realizat materiale inedite de popularizare a alternativei. Tot ieri s-a prezentat si alternativa Waldorf, la scoala cu acelasi nume.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu