Mergi la conţinutul principal

Ziua Copilului fără Festivalul Dulciurilor la Brăila în pandemie

• primarul Marian Dragomir a postat un mesaj pe reţelele de socializare pentru a-şi manifesta regretul că în acest an municipalitatea nu a putut organiza evenimente specifice Zilei Copilului şi nici Festivalul Dulciurilor • acesta a profitat de moment pentru a face o trecere în revistă a locurilor de joacă amenajate de municipalitate pentru cei mici • la rândul său, preşedintele CJ Brăila Francisk Chriac a venit cu un mesaj privind importanţa copilăriei

 

În contextul pandemiei de coronavirus, autorităţile brăilene nu au mai organizat Ziua Copilului pe 1 iunie şi nici Festivalul Dulciurilor. Primarul Marian Dragomir a ţinut să facă o postare pe Facebook, ieri, pentru a transmite un mesaj brăilenilor şi în mod special celor mici. Acesta şi-a manifestat regretul că nu s-au mai putut organiza evenimentele specifice Zilei de 1 iunie din cauza pandemiei, însă a promis că îşi va lua revanşa în 2021. De asemenea, a profitat de moment pentru a trece în revistă parcurile de joacă modernizate în ultima perioadă de municipalitate. Acesta a ataşat mesajului o serie de imagini cu locurile de joacă, dar şi imagini de la Festivalul Dulciurilor de anul trecut.

“Cel mai frumos cadou al primăriei pentru copii: MODERNIZAREA PARCURILOR DE JOACĂ!!! Totul nou!!! - Aparate fitness, complexe de joacă moderne, mese de tenis, şah şi table, terenuri activităţi sportive, suprafaţă de tartan, camere de supraveghere. În această perioadă, 16 parcuri de joacă se află în diverse stadii - finalizate, în curs de finalizare sau în lucru. Urmează şi celelalte parcuri de joacă!!! Toate!!! După Starea de alertă vom relua şi evenimentele pentru copii în condiţiile legii. Regretăm faptul că anul acesta nu am putut să organizam Ziua Copiilor şi Festivalul Dulciurilor, dar vă garantez ca anul viitor o să ne luăm revanşa!!! Ataşez câteva imagini pentru a ne aduce aminte de clipele frumoase pe care le vom reedita anul viitor”, a postat Dragomir pe reţelele de socializare.

 

Mesaj pentru cei mici şi de la preşedintele CJ Brăila

 

Şi preşedintele CJ Brăila, Francisk Chiriac a dorit să împărtăşească un mesaj brăilenilor legat de 1 iunie, Ziua Copilului. Acesta a vorbit despre importanţa copilăriei.

“Vă doresc o COPILĂRIE FERICITĂ!!! Astăzi putem cu toţii să ne simţim copii, să lăsăm grijile deoparte şi să redescoperim bucuria jocului. Dar, în centrul atenţiei sunt totuşi copiii. Iar această zi este dedicată lor. Copilăria este o poveste, sărbătoriţi-o ca atare! Nu uitaţi să vă păstraţi zâmbetul pe buze şi inocenţa în suflet. Dar, mai ales, nu vă grăbiţi să creşteţi mari! La mulţi ani, tuturor copiilor!”, a scris Chiriac pe Facebook.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro