Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zilele Scolii "Mihai Eminescu"

Scoala "Mihai Eminescu" organizeaza, astazi, o manifestare dedicata "Zilelor Scolii". Activitatea incepe la ora 9.30, cu o ceremonie de depunere de flori la statuia poetului. De la ora 10.00, in amfiteatrul Liceului "D. P. Perpessicius", prof. Camelia Radu, muzeograf la Muzeul Brailei, va sustine o prezentare cu tema "Mihai Eminescu in patrimoniul si activitatea Muzeului Brailei", dupa care va avea loc festivitatea de premiere la concursul de creatie literara "Mihai Eminescu" si momente lirice.
In acelasi cadru festiv se vor prezenta revista, site-ul scolii si lucrarile elevilor premiati la Concursul Infojunior. Invatatorii si profesorii vor descifra impreuna "Codul evaluarii elevilor in scoala", in cadrul activitatii "Salve, magister!". Consiliul Elevilor organizeaza la rindul sau activitatea "Salve, pueri!", cu prezentarea "Codului bunelor maniere in scoala". In finalul programului, participantii vor asista la un moment al dascalilor tineri din scoala, intitulat "Noi sintem asa!".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii