Mergi la conţinutul principal

Zilele Oraşului Ianca şi competiţiile sportive din weekend , sub protecţia jandarmilor

* pentru evitarea evenimentelor nedorite, jandarmii brăileni se vor afla la Zilele Oraşului Ianca, organizate în perioada 09-10 septembrie * sâmbătă, jandarmii vor asigura protecţia la partida de handbal feminin dintre HC Dunărea Brăila şi HC Zalău, după ce vineri au fost în zona arenei sportive la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dacia Unirea şi ACS Viitorul Şuţeşti * vineri, jandarmii au asigurat ordinea la zilele comunelor Chiscani, Jirlău, Unirea şi localitatea Cuza Vodă

 

 

 

 În acest sfârșit de săptămână, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila vor fi angrenați în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele sportive şi cultural-artistice organizate în zona de responsabilitate.

Pentru a se asigura că cetăţenii petrec în siguranţă şi fără evenimente nedorite, jandarmii brăileni se vor afla la Zilele Oraşului Ianca, organizate în perioada 09-10 septembrie. Tot sâmbătă, jandarmii se află la Ziua Gospodarului, din comuna Siliştea.

În vederea creșterii gradului de siguranță, efectivele Jandarmeriei Brăila vor patrula atât în locurile de desfăşurare a evenimentelor, cât și în zonele din apropierea acestora.

Pentru desfăşurarea în condiţii optime a competiţiilor sportive din weekend, jandarmii brăileni acţionează sâmbătă, 09 septembrie, la partida de handbal feminin dintre HC Dunărea Brăila şi HC Zalău.

Vineri, jandamii au fost în zona arenei sportive și pe traseele de deplasare a suporterilor la meciul de fotbal dintre echipele AFC Dacia Unirea şi ACS Viitorul Şuţeşti.

În după-amiaza zilei de vineri, jandarmii au avut misiuni concomitente de asigurare a ordinii şi siguranţei publice la zilele comunelor Chiscani, Jirlău, Unirea şi localitatea Cuza Vodă.

Toate aceste misiuni vor fi executate în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila și Poliția Locală.

Jandarmii brăileni recomandă celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de conviețuire socială și prevederile legale în vigoare, iar în caz de nevoie, să nu ezite să solicite sprijinul jandarmilor.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro