Mergi la conţinutul principal
Conferință Regională cu peste 250 de medici din Brăila și Galați

"Zilele Medicale de la Dunărea de Jos"

* evenimentul s-a desfășurat într-unul din amfiteatrele moderne ale Facultății de Medicină și Farmacie din Galați * potrivit dr. Cristina Stănescu, din cadrul Colegiului Medicilor Brăila, manifestarea - emblematică pentru activitatea medicală regională - capătă, de la an la an, conturul unui eveniment științific de amploare

 

Manifestare de înaltă ținută științifică aflată sub patronajul Facultății de Medicină din cadrul Universității "Dunărea de Jos", în colaborare cu  Colegiul Medicilor Brăila și Colegiul Medicilor Galați - aflată la cea de-a V-a ediție - Conferința Regională "Zilele Medicale de la Dunărea de Jos" a reunit peste 250 de medici din diferite specializări medicale și chirurgicale. Conferința s-a desfășurat în perioada 25-26 noiembrie a.c., într-unul din amfiteatrele moderne ale Facultății de Medicină și Farmacie din Galați, într-o atmosferă de prietenie și colegialitate.

Potrivit dr. Cristina Stănescu, din cadrul Colegiului Medicilor Brăila, deschiderea lucrărilor Conferinței Regionale "Zilele Medicale de la Dunărea de Jos" a fost realizată de către prof. dr. Aurel Nechita, o somitate în lumea medicală, fondatorul acestei manifestări științifice, emblematică pentru activitatea medicală regională.

"Au fost prezentate 25 de lucrări științifice din diferite domenii de activitate, în care au fost expuse unele aspecte ale pandemiei de Covid 19 și modul în care ne influențează activitatea medicală. Informațiile din practica medicală au fost transpuse în expuneri captivante, care au suscitat interesul participanților, oferind punți de relaționare interdisciplinară. Această conferință capătă, de la an la an, conturul unui eveniment științific de amploare, cu o abordare multidisciplinară, deschizând noi orizonturi în tratarea pacientului, conform ghidurilor terapeutice", a mai precizat sursa citată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu