Mergi la conţinutul principal

Ziarul "Obiectiv- Vocea Brailei", Mos Craciun pentru 45 de copii

Cistigatorii concursului "Scrisoare catre Mos Craciun", lansat in luna decembrie de cotidianul "Obiectiv- Vocea Brailei", au fost premiati ieri, in cadrul unui spectacol desfasurat la Casa Tineretului. Mos Craciun, ajutat de doua Craciunite, a impartit daruri copiilor care au trimis pe adresa redactiei cele mai frumoase scrisori. Mosul a implinit dorintele exprimate de cei mici in scrisori, dar anul acesta a fost mai darnic si a oferit cadouri la 45 de copii, toti cei care au participat la spectacol. Acest lucru a fost posibil datorita unirii efortului Cotidianului "Obiectiv- Vocea Brailei", organizatorul actiunii, cu cel al presedintelui CJ, Gheorghe Bunea Stancu si al primarului municipiului, Aurel Simionescu. Printre cistigatori s-au aflat si gemenii Marian si Mioara, din sistemul de Protectie a Copilului, care au trimis o poezie de multumire adresata atit actualei asistente maternale, la care au fost dati in plasament in urma cu doua luni, cit si fostei "mame".

Colinde si muzica rock

Programul artistic a fost sustinut de elevii Scolii Populare de Arta "Vespasian Lungu", Grupul "Valurile Dunarii" si Grupul "Generatii" al Casei de Cultura a municipiului. "Gheata" a fost sparta de Irina Buleac, eleva la clasa prof. Mircea Petrescu, care a interpretat la pian "Tema cu variatiuni", de Serghei Rahmaninov. A urmat pe scena "Trio Star", alcatuit din Gabi Gange, Paula Anastase si Ana Maria Ciurea, elevi la clasa prof. Adriana Toma, care au interpretat cintece de iarna din repertoriul international. Tot o piesa de sezon, "Craciun fericit", a cintat si Hermina Zaharia, eleva la clasa prof. Mariana Iordache. Au mai evoluat Iulian Pinzaru, cu piesa "New York, New York" si Laura Soga, eleva la clasa prof. Adriana Toma, care a cintat o piesa folclorica, "Foaie verde siminoc". Atmosfera a fost "incinsa" cu muzica rock de trupa instrumentala a Scolii Populare de Arta, condusa de prof. George Romeo Bunea. Componentii, Silviu Paraschiv- chitara solo, Alexandru Musat- tobe si Bogdan Iftode- chitara bass, au interpretat o piesa din repertoriul formatiei Metallica. Nu puteau lipsi din program colindele, interpretate de Grupul "Valurile Dunarii", condus de prof. Marius Mugur Anghelescu si de Grupul "Generatii", coordonat de prof. Dumitru Popescu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu