Mergi la conţinutul principal

Zi de sărbătoare pentru comunitatea elenă din Brăila

• luni, pe 25 martie 2019, cu ocazia  Zilei Naţionale a Greciei, Primăria Municipiului Brăila în parteneriat cu Comunitatea Elenă din Brăila şi Asociaţia Culturală Filo-Elenă “Eleftheria” Brăila au organizat un eveniment cultural la Centrul de Informare şi Promovare Turistică

 

Pentru Comunitatea Elenă din Brăila, luni, 25 Martie 2019, a fost zi de sărbătoare. Evenimentul dedicat Zilei Naţionale a Greciei a fost organizat de Primăria Municipiului Brăila în parteneriat cu Comunitatea Elenă din Brăila şi Asociaţia Culturală Filo-Elenă “Eleftheria” Brăila. Festivitatea s-a desfăşurat la Centrul de Informare şi Promovare Turistică Brăila, din strada Edmond Nicolau nr.4 A. În deschiderea evenimentului, primarul Marian Viorel Dragomir şi reprezentanţii comunităţii elene din Brăila au vorbit despre legăturile de secole dintre cele două state, după care s-a intonat Imnul României şi al Greciei şi a fost prezentat un program artistic cu dansuri tradiţionale greceşti. Programul  a fost susţinut de Ansamblul “Parnassos” al Comunităţii Elene din Brăila şi de Ansamblul “Pandora” al Asociaţiei Culturale Filo-Elene “Eleftheria”. De asemenea, au mai fost organizate o expoziţie de documente istorice, puse la dispoziţie de către Adrian Mavrochefalos, preşedintele Comunităţii Elene din Brăila, şi o expoziţie de pictură a elevului Nicolae Gavaz Nikolas, coordonat de profesor Sorinel Cârstiuc - “Pictura, arta prin ochiul de copil”.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro