Mergi la conţinutul principal

Zeci de persoane aflate în discoteci şi baruri, luate la întrebări

"Vânătoarea" de scandalagii din discoteci şi baruri a continuat şi duminică. Poliţiştii au legitimat peste 70 de persoane şi au dat amenzi usturătoare.
Astfel, în ziua de 22 noiembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila au acţionat în locurile de distracţie pentru a combate infracţiunile săvârşite cu violenţă. Nu au scăpat de controale nici comercianţii din pieţe şi târguri, unde s-a acţionat pentru prevenirea activităţilor ilicite de comerţ şi verificarea transportului, manipulării şi comercializării materialului lemnos, a peştelui şi a produselor din peşte. Poliţiştii au efectuat controale la 7 societăţi tip discotecă şi cafe-bar, la trei întreprinderi individuale şi 11 producători particulari. "Au fost legitimate 73 persoane, dintre care 12 au fost percheziţionate corporal sumar, şi controlate în trafic 48 de autovehicule. Poliţiştii au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.497 lei", a precizat scms. Jenel Sogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceeaşi zi, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au stat la pândă pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ, pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere. Au fost constatate 47 de contravenţii, pentru care s-au dat amenzi în valoare totală de 16.350 lei. Poliţiştii au lăsat fără permis cinci conducători auto, certaţi cu legislaţia rutieră.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro