Mergi la conţinutul principal

Zece cititori fideli au cistigat sute de lei cu "Obiectiv Vocea Brailei"

Concursul "Te abonezi si cistigi" organizat de cotidianul "Obiectiv Vocea Brailei" a ajuns la final. Ieri, fericitii cistigatori au venit la sediul nostru pentru a-si ridica banii. Dintre sutele de taloane trimise pe adresa redactiei, cistigatoare au fost doar 10.
Reamintim ca fiecare brailean a putut participa la concurs cu un numar nelimitat de taloane. Cei care s-au abonat la ziarul nostru pentru o perioada de cel putin 3 luni se puteau numara printre norocosi. Persoanele dornice de cistig au decupat taloanele din ziar, le-au completat cu datele personale, inclusiv cu numarul chitantei si le-au depus la sediul cotidianului "Obiectiv Vocea Brailei" din str. 1 Decembrie 1918, bl 3A, la cutiile postale C.P. 48, O.P.1 sau la centrele de mica publicitate, pina in data de 25 iunie. Extragerea taloanelor cistigatoare a avut loc la Mega TV. Norocosii din aceasta luna au fost: Viorel Negru, 39 de ani, Neculai Dolea, 54 de ani, Ioana Robitu, 57 de ani, Aurel Alexandrescu, 71 de ani, Ecaterina Lipan, 51 de ani, Maria Jirlaeanu, 57 de ani, Tanase Buruiana, 64 de ani, Niculina Iancu, 57 de ani, Anisoara Popa, 60 de ani, Vasile Popa, 70 de ani. "Este pentru prima data cind particip la concurs si am cistigat. Fata mea a asistat la extragerea de la Mega TV si, ulterior, am fost anuntat si telefonic. Am trimis nu mai putin de 20 de taloane", ne-a declarat Neculai Dolea, 53 de ani. Ioana Robitu, de 57 de ani, este o cititoare fidela a ziarului nostru si este pentru a doua oara cind cistiga cu "Obiectiv Vocea Brailei". "O sa mai particip la concursuri. Este ziarul pe care-l citesc mereu. Am trimis de data aceasta nu mai putin de 28 de taloane. Cind traia sotul meu mai cumparam si publicatii sportive, dar acum, eu cu mama citim numai "Obiectiv"", ne-a declarat Ioana Robitu. Cei zece norocosi au cistigat cite 100 de lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu