Mergi la conţinutul principal

Zece automate de bilete ale "Braicar", vandalizate de indivizi necunoscuți

* pagubele sunt însemnate deoarece, odată cu încasările zilei, din aparate au fost sustrase și componente electronice, precizează ing. Cristian Domnițeanu, directorul SC "Braicar" SA Brăila

 

Automate de bilete aparținând companiei de transport public de călători din Brăila, vandalizate de indivizi certați cu legea. Nu este pentru prima dată când bunurile aparținând SC "Braicar" SA sunt vandalizate de infractori care acționează, cu precădere, la adăpostul întunericului, ca să nu fie depistați.

"În decursul mai multor nopți de la sfârșitul lunii noiembrie și începutul lunii decembrie a.c., au fost vandalizate mai multe automate de vânzare bilete aparținând SC "Braicar" SA Brăila, de către persoane necunoscute. Aceste acte antisociale au provocat societății noastre un prejudiciu destul de însemnat, ținând cont și de faptul că odată cu încasările zilei, din aparatele vandalizate au fost sustrase și componente electronice ale acestora. Cu privire la aceste aspecte, a fost sesizată Poliția Municipiului Brăila, care efectuează cercetări", ne-a declarat Cristian Domnițeanu, directorul SC "Braicar" SA Brăila.

Potrivit acestuia, faptele reprobabile comise de persoane certate cu legea au provocat disconfort și călătorilor, deoarece, în zonele unde au avut loc vandalizările, aceștia nu au mai avut posibilitatea de a-și achiziționa bilete de călătorie până la repunerea în funcțiune a automatelor, de către angajații "Braicar" SA.

În perioada menționată, au fost vandalizate nu mai puțin de zece automate de vânzare a biletelor "Braicar", aflate în stațiile SC "Braicar" SA din mai multe zone ale municipiului: Complexul Winmarkt, Piața Halelor, Piața Microhală și Bloc Turn (Calea Galați).

Nu este pentru prima dată când sunt distruse bunurile aparținând companiei de transport public de călători.

În primăvara acestui an, au fost consemnate cele mai multe astfel de cazuri. Începând cu jumătatea lunii martie, spre exemplu, și toată luna aprilie, indivizi certați cu legea și cu bunul simț au spart geamuri, au distrus scaune, au incendiat recipienții cu soluții dezinfectante și au mânjit cu grafitti mai multe autobuze și tramvaie aparținând SC "Braicar" SA, aflate pe traseu. Totul a culminat cu agresarea fizică a unui vatman, de către indivizi necunoscuți. "Actele de vandalism au generat blocări ale vehiculelor pe perioada reparațiilor, costuri suplimentare și, totodată, disconfort călătorilor", declara, la acea vreme, directorul SC "Braicar" SA, ing. Cristian Domnițeanu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro