Mergi la conţinutul principal

Zece angajați noi la Penitenciarul Brăila

*  la sediul Penitenciarului Brăila a avut loc ceremonialul depunerii jurământului de credință al celor zece agenți de poliție penitenciară angajați din sursă externă

 

Tineri brăileni încadrați pe posturile ocupate prin concurs în cadrul Penitenciarului Brăila. La data de 16 mai, la sediul instituției a avut loc ceremonialul depunerii jurământului al celor zece agenți de poliție penitenciară angajați din sursă externă. Polițiștii de penitenciare au fost încadrați ca urmare a promovării examenului organizat în cursul lunii octombrie 2021, pentru ocuparea funcțiilor din sursă externă la Penitenciarul Brăila. După cum se arată în comunicatul transmis de la unitatea penitenciară, directorul adjunct Siguranța Deținerii și Regim Penitenciar, Ionuț Madaraș, a menționat că: “pe întreg parcursul carierei, polițiștii de penitenciare se vor confrunta cu provocări, asumându-și riscuri deosebite în exercitarea atribuțiilor de serviciu în misiuni de pază, escortare, supraveghere și intervenție, vor pune în aplicare legislația privind executarea pedepselor privative de libertate”.

Directorul Penitenciarului Brăila, comisar șef Horia Huluba, le-a urat multă putere de muncă și cât mai multe satisfacții în profesia pe care și-au ales-o. Acesta a explicat că ziua depunerii jurământului de credință este primul pas spre asumarea de responsabilități, în numele societății, pentru a-i apăra valorile materiale și spirituale. “Toți avem multe așteptări de la dumneavoastră, pornind de la atitudine, comportament și mod de acțiune. Vă asigur că, la Penitenciarul Brăila, veți găsi oameni profesioniști alături de care să formați o adevărată echipă (...)”, a declarat șeful Penitenciarului Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro