Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ze Kalanga ramine la Dinamo

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri, ca mijlocasul angolez Ze Kalanga va ramine la Dinamo, el fiind trimis la echipa a doua deoarece nu prea a jucat in ultima perioada.
"Ze Kalanga ramine, cum sa nu ramina. El s-a dus la echipa a doua pentru ca nu prea a jucat in ultima perioada. Va juca o repriza la echipa a doua si dupa aia va face jonctiunea cu lotul mare, care va pleca in cantonament azi, la 20.30", a spus Rednic.
Mircea Rednic considera ca selectionerul Victor Piturca va trebui sa se bazeze pe inspiratie atunci cind va trebui sa decida cine va apara in meciul Romaniei cu Olanda. "Normal ca pe Lobont l-as vedea titular pentru ca il cunosc, dar si Coman e un portar bun. Asta ramine la latitudinea antrenorului, ce inspiratie va avea. E vorba doar de inspiratie aici pentru ca sint doi portari foarte buni", a adaugat Rednic, care a mentionat ca trei jucatori dinamovisti ar merita sa fie convocati la echipa nationala.
Mircea Rednic a mentionat ca doreste o victorie in meciul cu UTA, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, pentru a avea liniste la echipa. "Important este sa cistigam acest meci foarte greu cu o echipa care are nevoie de puncte. Vom merge la victorie ca sa avem liniste in aceasta perioada de intrerupere", a adaugat Rednic.
Referitor la declaratiile antrenorului echipei UTA Arad, Marius Lacatus, care a afirmat ca va incerca sa incurce toate adversarele Stelei, Rednic a raspuns: "Foarte bine. A, deci noi nu intram. Noi nu mai sintem adversari. El isi pregateste echipa ca sa cistige, asa cum o face la fiecare meci. Noi sintem singurii nostri adversari. In ultima perioada nici eu nu am fost multumit de cum a jucat echipa. Sper ca la meciul acesta ne vom reveni".
Mircea Rednic a mentionat ca nu doreste sa achizitioneze jucatori din campionatul intern. "Nu vorbim deja de achizitii, o vom face dupa ce se termina campionatul. Noi avem un lot foarte bun, iar daca aducem, trebuie sa fie jucatori de top. Jucatori care sint la echipele mari nu putem sa luam, iar de la alte echipe nu vrem", a adaugat tehnicianul dinamovist.
Directorul general Cristian Borcea, care dupa antrenamentul de vineri dimineata a fost in vestiarul echipei, a afirmat ca Dinamo nu este interesata de achizitionarea de jucatori din campionatul intern. "Am vazut prin presa ca ne intereseaza nu stiu ce jucator de la Vaslui, nu ne intereseaza nici un jucator de la Vaslui. Daca alte echipe vor sa creasca valoarea jucatorilor pe imaginea lui Dinamo, nu ne intereseaza. O sa ne orientam numai spre jucatori de afara. Din Romania nu ne intereseaza nici un jucator. Nu sint suficient de buni pentru Liga Campionilor, pentru ca nu au experienta in cupele europene", a completat oficialul dinamovist.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii