Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zdrobit de camion

Un biciclist din Vadeni a vazut moartea cu ochii luni seara, cind a fost lovit in plin de un camion si a ajuns la Reanimare, cu ficatul facut bucati.
Subcomisarul Dorel Vilsan, adjunctul sefului Politiei Rutiere, ne-a declarat ca in jurul orei 18.00, Mirica A., 25 ani, angajat al unei societati comerciale din Braila, sofa autocamionul "MAN" nr. B-11-HMB, pe Drumul European 87, iar in apropierea localitatii Vadeni, l-a surprins si accidentat grav pe Gelu C., 39 ani, care circula cu bicicleta, în aceeasi directie.
Biciclistul a fost transportat la Spitalul Judetean, unde, potrivit dr. Horia Dragoi - purtator de cuvint al unitatii -, a fost supus unei interventii chirurgicale, deoarece avea ruptura de ficat si 6 coaste fracturate. Politistii l-au escortat pe sofer la spital, pentru a i se recolta probe de singe si i-au intocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii