Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zdrobit cu ranga de patru derbedei

Dumitru Cristian D., de 28 ani, se afla internat in sectia de ortopedie a Spitalului Judetean de Urgenta cu fractura la ambele gambe, fractura la mina dreapta si traumatism cranian, dupa ce a fost fragezit de 4 insi, acum doua nopti. Atacatorii s-au napustit asupra lui cu rangi si alte obiecte contondente. Incidentul s-a petrecut pe strada Rindunicii, in timp ce victima se deplasa din cartierul Radu Negru spre Hipodrom.
"In seara de 6 noiembrie, pe la ora 23,30, veneam de la mama, pe drumul de pe linga linia de cale ferata. Eu stau in cartierul Hipodrom, iar mama in Radu Negru. Linga mine a oprit o masina, in care erau cinci insi. Erau niste copii, pina in 20 de ani, care m-au lovit cu ranga si nu mai stiu cu ce in cap, mi-au rupt miinile si picioarele. S-au dat jos din masina patru, iar soferul a ramas la volan. Cind eu eram culcat la pamint de catre agresori, s-a auzit o masina, iar soferul i-a strigat sa urce, ca vine politia. Nu era politia, era alta masina, dar ei au plecat. Nu ii cunosc, nu am avut nimic cu nimeni, nu stiu decit ca m-au batut", ne-a declarat, ieri, Dumitru D.
Pacientul sectiei de ortopedie a fost consultat de medicii legisti, iar examinarea medico-legala a stabilit ca vatamarile suferite au putut fi produse prin lovire activa repetata, cu corpuri dure, ca tinarul necesita 40 - 45 zile de ingrijiri medicale si ca loviturile nu i-au pus in primejdie viata.
Potrivit informatiilor furnizate de Politie, in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala si s-a realizat cercul de suspecti. Cercetarile continua pentru stabilirea cu exactitate a situatiei de fapt.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii