Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Winmarkt a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 6,2 milioane euro

Compania Winmarkt, care detine o retea de spatii comerciale, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 22,3 milioane lei (6,2 milioane de euro), cu 16% mai mult decit in anul anterior.
Profitul brut realizat de firma a coborit de la 15,7 milioane lei in 2004 la 15 milioane lei anul trecut.
Compania va inaugura in octombrie un mall de 50.000 de metri patrati, denumit Grand Center Ploiesti, in urma unei investitii de circa 8,5 milioane euro. Un alt proiect al Winmarkt vizeaza constructia unui centru comercial la Sinaia, pentru care a alocat 3,5 milioane euro, iar in luna noiembrie a acestui an va fi deschis si Central Shopping Center din Vaslui.
Winmarkt administreaza 18 centre comerciale in orase precum Cluj-Napoca, Ploiesti, Rimnicu-Vilcea, Galati, Braila, Buzau, Piatra Neamt, Tulcea, Slatina, Bistrita, Alexandria, Vaslui, Turda si Sinaia.
Planurile pe termen lung ale retelei vizeaza transformarea spatiilor aflate in portofoliu in mall-uri si amenajarea de noi complexuri. Potrivit reprezentantilor companiei, pina in 2008 Winmarkt si-a propus sa ajunga la 25 de centre la nivel national.
Lantul face parte din grupul de fonduri de investitii New Century Holdings (NCH), unul dintre cei mai mari proprietari de spatii comerciale din Europa de Est. Investitiile totale derulate de NCH in regiune se ridica la aproape trei miliarde de dolari, din care peste 300 milioane de dolari in Romania.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii