Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Weekend teatral

In fiecare vineri, ziarul nostru gazduieste aceasta rubrica in care toti
iubitorii de teatru vor putea afla amanunte despre productiile
teatrale sustinute la sfirsit de saptamina, oferite chiar de actori sau
regizori. Primul spectator care va cumpara un bilet la piesa in care
joaca actorul sau actrita prezentata va obtine o fotografie a
acestuia cu autograf.
Weekend-ul incepe astazi cu spectacolul "Povesti de familie" de Biljana Srbljanovic , regia Mihai Fusu de la Teatrul National "Mihai Eminescu" Chisinau - Republica Moldova, care se va juca de la ora19.00, in sala studio si se va relua simbata dimineata, de la ora 11.00. Simbata, de la ora 18.00, in sala Mare se va prezenta avanpremiera spectacolului "Mai cinta o data, Sam! de Woody
Allen, regia Bogdan Dragulescu, iar de la ora 19.00, in sala Studio se va juca "Avant de mourir" de Val Butnaru, regia Anatol Durbala de la Teatrul fara Nume Chisinau - Republica Moldova. Duminica, 25 martie, de la ora 18.00, se va prezenta "Mai cinta o data, Sam!", premiera, in sala Mare, iar luni, de la ora 18.00, tot in sala Mare se va juca "Hell" de Lolita Pille, dramatizare si regie
Chris Simion Compania de teatru "Daya" - Grupul de presa Catavencu. In sala Studio se va juca de la ora 19.00, "Edith Piaf", scenariul si regia Malina Andrei, Compania "Gestual Art" - Bucuresti, iar marti, de la ora 18.00, Teatrul "Maria Filotti" va sarbatori Ziua Mondiala a Teatrului, se va transmite mesajul Institutului International de Teatru, Mesajul UNITER si se va realiza o proiectie cu spectacolele anului 2006 de la "Maria Filotti". De la ora 18.30 este programat un concert al Cvartetului "Echo".

"Povesti de familie" - un spectacol scoala in care se poate vorbi de perfectiune

Edith Piaf este un spectacol pentru adulti, in care vor putea fi vazuti actorii: Claudia Negroiu - Edith Piaf, Dana Porlogea/Ioana Bercaru si Razvan Dragu. Coloana sonora este semnata de Vasile Malic, scenografia ii apartine lui Aurel Patrascu, iar asistent scenograf este Dumitru Popescu. Scenariul, coregrafia si regia ii apartin Malinei Andrei. Producator este Compania de teatru "Gestual Art" a fundatiei "Club UNESCO"
Spectacolul subliniaza in mod special relatia dintre Edith Piaf si sora ei dinspre tata, Simone Berteaut, care a fost singura fiinta cu care marea artista si-a impartit existenta timp de 30 de ani.
Spectacolul Teatrului National din Chisinau, "Povesti de familie", de B.Srbljanovici, este montat de Mihai Fusu, scenografia este semnata de Victor Grusevan, iar conceptia muzicala ii apartine lui Alexandru Tarsu. Din distributie fac parte: Leo Rudenco, Luminita Tacu, Ghenadie Galca, Snejana Puica.
Criticul Doru Mares aprecia ca este un spectacol scoala in care se poate vorbi de perfectiune, iar Val Butnaru, jurnalist, spunea ca este un produs de exceptie.
"Hell" este un spectacol dedicat tinerilor, care pot intelege mai bine care sint consecintele consumului de droguri, dar este si un spectacol dedicat parintilor, pentru ca si ei pot vedea unde duce goana dupa bani si neglijarea copiilor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii