Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Weekend teatral

In fiecare vineri, ziarul nostru gazduieste aceasta rubrica in care toti
iubitorii de teatru vor putea afla amanunte despre productiile
teatrale sustinute la sfirsit de saptamina, framintarile conducerii si
proiectele de viitor ale institutiei. Informatiile sint oferite de directorul
artistic al Teatrului "Maria Filotti", actrita Liliana Ghita. Spectatorii
care vor merge la toate reprezentatiile beneficiaza de un discount
la achizitionarea biletelor. In fiecare saptamina iubitorii de teatru pot
cistiga si un bilet gratuit la o reprezentatie din saptamina urmatoare,
raspunzind la o intrebare referitoare la spectacolele jucate in
saptamina in care apare articolul. Intrebarea din aceasta saptamina
este: "Ce roluri interpreteaza actorul Alin Florea in spectacolele
“Sotie de rezerva” si “Visul unei nopti de vara”?". Raspunsurile sint valabile numai scrise pe talonul decupat din ziar si se trimit la Agentia Teatrului din Piata Traian, telefon: 613969.

Recital de pian Margareta Dumitrache si Lucia Cicoara Dragan

In aceasta saptamina, Teatrul "Maria Filotti" participa la doua evenimente importante. In perioada 28 noiembrie - 3 decembrie directorul artistic Liliana Ghita si actrita Antonia Oana Ilie sint invitate la atelierul de creatie de la Sibiu "In cautarea teatrului existential", condus de regizorul David Esrig. De asemenea, trupa braileana a fost invitata sa incheie Festivalul National de Teatru de la Chisinau cu "Visul unei nopti de vara" dupa William Shakespeare, directia de scena Victor Ioan Frunza, acest spectacol fiind apreciat de directorul festivalului, Larisa Turea, ca unul de exceptie. Tot la sfirsitul acestei saptamini, la invitatia Ambasadei Romaniei din Chisinau vor sustine spectacolul "Remember Maria Tanase" actrita Wanessa Radu si compozitorul Cornel Cristei. Ca urmare, pe scena teatrului brailean vor urca si trupe ale altor teatre, pentru ca spectatorul brailean sa se poata delecta.
Astazi, de la ora 18.00, la Sala Mare, este planificata comedia "Sotie de rezerva" de Ray Cooney. Miine, de la ora 18.00, tot in sala mare are loc un recital de pian sustinut de Margareta Dumitrache, Lucia Cicoara Dragan, iar la pian va fi Valentina Popovciuc de la Teatrul Muzical "Nae Leonard".
Duminica, 3 decembrie, de la ora 18.00, Teatrul "Victor Ioan Popa" din Barlad va prezenta comedia "Bolnavul inchipuit" de Moliere in regia Irinei Popescu Boieru.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii