Mergi la conţinutul principal

Weekend cu teste pentru atleţii brăileni juniori II, la Bucureşti

Andreea Caracudă, Alexandru Iconaru, Bianca Toader şi Mihai Ghiţev sunt sportivii cu şanse la aur în sezonul indoor

 

Astăzi, atleţii juniori II de la LPS Brăila şi CSM Brăila pleacă la Bucureşti urmând ca sâmbătă şi duminică să participe la un Grand Prix rezervat categoriei lor de vârstă. La testul din capitală, de la LPS Brăila vor lua startul Bianca Toader, Andreea Dinu, Mihai Ghiţev, Alexandru Galupa, de la grupa profesorului Nicu Roată, Alexandru Iconaru, atlet pregătit de profesorul Fănel Ionescu, Andreea Caracudă, Elena Torcaciu, Claudiu Culea, de la grupa profesoarei Sica Lazăr, Andrei Creţu şi Laris Tănăsoiu, sportivi care de curând au venit la secţia de atletism şi sunt antrenaţi de profesoara Anilena Anton, precum şi Ana Maria Munteanu, de la clasa profesorului Nicolae Iorga.

Toader este favorită la podium în acest an, la garduri şi viteză, Dinu are ca obiectiv accederea pe podium, Ghiţev este în mare creştere valorică, sper ca după acest concurs de pregătire să ne arate unde trebuie să mai insistăm cu pregătirea în vederea finalelor din această lună”, a declarat profesorul Nicu Roată. La rândul său, profesoara Sica Lazăr a precizat că doi dintre sportivii care merg la acest Grand Prix sunt foarte aproape de a-şi realiza baremul pentru Campionatul Mondial rezervat juniorilor II care va a vea loc la vară. “Iconaru, de la Fănel Ionescu, şi Caracudă au mers foarte bine până acum şi au ca obiectiv titlul naţional. Ei sunt însă foarte aproape de a-şi realiza baremul pentru mondialele din vară. Sezonul în aer liber va începe mai repede în acest an, va fi unul încărcat pentru aceşti atleţi dar sperăm ca ei să-l treacă cu bine, fără accidentări în această iarnă, şi să ajungă la mondiale”, a precizat profesoara Sica Lazăr.

La acest Grand Prix participă şi doi atleţi de la CSM Brăila, Arif Veisel şi Sebastian Băjenică, ambii de la grupa profesoarei Irina Roată.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro