Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Weekend cu probleme pentru "Electrica" Braila

Fenomenele meteo din weekend-ul abia incheiat au generat o serie de probleme in reteaua Sucursalei locale de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice (SDFEE). Potrivit informatiilor prezentate de catre conducerea societatii, in ziua de simbata, 5 august, din cauza vintului puternic si a ploilor torentiale, au avut loc mai multe declansari in retelele electrice de medie tensiune. Dintre acestea au ramas in avarie si au necesitat interventia echipelor de servire operativa ale "Electrica" Braila 6 linii care alimenteaza, in special, zonele Baraganu, Dudesti, Insuratei si Gropeni. "Au fost depistate numeroase conductoare rupte si izolatori sparti din cauza crengilor aduse de vint in retele. Toti consumatorii afectati au fost alimentati in cursul serii de simbata", ne-a declarat directorul SDFEE Braila, Ionascu Negru.
In ceea ce priveste problemele din municipiu, aceeasi sursa a explicat ca in aceeasi zi au declansat 3 plecari in cablu care au condus la intreruperea furnizarii energiei electrice in cartierul Obor. In urma interventiilor pentru depistarea defectelor, izolarea acestora si alimentarea pe cai de rezerva, o parte din consumatorii afectati au fost repusi dupa circa o ora, iar restul in jurul orei 21.50.
"Au avut loc multe evenimente in retelele de joasa tensiune, in special datorita vegetatiei care a rupt conductoare. In municipiu si judet s-au inregistrat simbata peste 60 de deranjamente care s-au rezolvat in cursul serii in masura in care vremea a permis si in ordinea reclamarii lor", a mai spus Negru. Ca termen de comparatie, numarul de deranjamente din ziua de simbata a depasit dublul unei zile normale.

Director,
Dr.ec.ing. Ionascu Negru
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii