Mergi la conţinutul principal

Weekend cu “Rapsodie în doi” şi “Un cuplu ciudat” la teatrul “Maria Filotti”

* spectacolele au loc sâmbătă, respectiv duminică, de la ora 18.00 * bilete se pot achiziţiona pe site-ul www.blt.ro sau de la agenţia teatrală

 

 

 

 

În acest weekend, Teatrul “Maria Filotti” vă invită să vedeţi spectacolele “Raspodie în doi” şi “Un cuplu ciudat”. “Rapsodie în doi” se va juca sâmbătă, 13 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Mare. Un spectacol coupe din dramaturgia lui Teodor Mazilu, ”Rapsodie în doi” este o creaţie colectivă a trupei de actori a Teatrului ”Maria Filotti”, coordonată regizoral şi scenografic de Lucian Sabados, pe muzica originală interpretată live de Cornel Cristei la pian şi actriţa Wanessa Radu – voce. Spectacolul este compus din textele ”Frumos e în septembrie la Veneţia” de Teodor Mazilu şi un colaj de cinci scene din faimoasa comedie a aceluiaşi autor, ”Proştii sub clar de lună”. Tema spectacolului: ”Avatarul cuplului în zilele noastre”, adică întâmplări între un el şi o ea, fie din universul familial, fie în ipostază de îndrăgostiţi, fie în ipostază de afacerişti.

În distribuţie, în ordinea intrării în scenă, îi veţi vedea pe actorii Liviu Pintileasa, Ramona Gîngă, Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Corina Borş, Silviu Debu şi Narcisa Novac.

Duminică, 14 noiembrie, tot de la ora 18.00 şi tot la Sala Mare, sunteţi invitaţi să vedeţi sau să revedeţi spectacolul “Un cuplu ciudat” de Neil Simon, regia Dan Mirea, un spectacol în care, încă după prima ridicare a cortinei, veţi intra în haosul comic, dar şi incitant al celor şase prietene: Olive, Florence, Mickey, Vera, Renee şi Sylvie. Spectacolul “Un cuplu ciudat” de Neil Simon, prin puterea sa comică, vă va face să priviţi un tablou cotidian în care umorul situaţiilor neplăcute se îmbină perfect cu neprevăzutul. Un apartament dominat de jocuri de societate, de probleme maritale şi nu numai, creează un cadru aproape familiar, în care publicul va avea ocazia să admire uşurinţa cu care personajele noastre vor pendula între disperare, crize conjugale, prietenie şi un strop de Español.

În distribuţia spectacolului îi veţi regăsi pe actorii Monica Ivaşcu, Flori Popa, Elena Andron, Emilia Mocanu, Cătălina Nedelea, Wanassa Radu, Silvia Tariq, Zane Jarcu şi Dan Moldoveanu. Scenografia îi aparţine lui Daniel Divrician.

Bilete la cele două spectacole din acest weekend pot fi achiziţionate online, pe site-ul www.blt.ro, sau de la agenţia teatrală, telefon 0239.613.969.

Teatrul “Maria Filotti” reaminteşte spectatorilor că în contextul epidemiologic actual participarea la evenimente este permisă pe baza prezentării dovezii vaccinării sau trecerii prin boală. Masca de protecţie trebuie purtată în toate spaţiile şi pe toată durata spectacolelor.

 

Steaua fără nume” poate fi vizionat online în cadrul Festivalului Naţional de Teatru

 

Dacă vă e dor să vă reîntâlniţi cu actorii şi personajele îndrăgite din spectacolul “Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, atunci îl puteţi viziona online până vineri, ora 21.00, în cadrul celei de-a 31 ediţie a Festivalului Naţional de Teatru.

Spectacolul este regizat de Cristian Ban iar din distribuţie fac parte actorii Narcisa Novac, Nicholas Caţianis, Dan Moldoveanu, Monica Ivaşcu, Marcel Turcoianu, Adrian Ştefan, Blanca Doba, Elena Andron şi Ciprian Chiricheş. Scenografia îi apariţine Cristinei Milea, iar de light design s-a ocupat Bogdan Gheorghiu

Îi mulţumim în mod deosebit lui Tudor Neacşu pentru filmarea profesionistă şi atent realizată a spectacolului, astfel făcând posibilă transpunerea emoţiilor de pe scenă în casele dumneavoastră!”, a transmis Teatrul “Maria Filotti”.

Spectacolul “Steaua fără nume” de Mihai Sebastian poate fi vizionat online pe site-ul www.fnt.ro.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro